Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora söyledim pek önemsemedi. Desteksiz oturabiliyor çünkü. Ama bana tuhaf geliyor hala dönmemesiYüz üstü yatırın. O pozisyonda daha çok hareket ediyordu benimkiler. Doktor kontrollerine gidiyormusunuz. Gidiyorsanız doktor ne diyor. Terslik olduğunu düşünseydi eminim test filan isterdi. Birde her bebek aynı olacak diye birsey yok. Oğlum 10 aylıkken konuşmaya başladı mesela. Kızım 18 ayliga kadar isteklerini eliyle gösterirdi sadece. Birisi iki yaşında iki tekerlekli roller kullanıyordu diğerine 9 yaşında bisikleti zor öğrettik. Evham yapmayın.
Malesef yatmayı hiç sevmiyor. Ağlıyor hemen yatirincaDesteksiz oturabilmesi bir sıkıntısının olmadığını gösterir bu çok iyi. Yuz üstü yatırıp yanlarına hep ilgisini çeken şeyler koyun.aizde yanına yatın genelde yüz yüze bakmak için dönmeye çalışırlar. Bu gibi şeylerle destekleyebilirsin belki süreci ☺
Inşallah ben de emekledigini görürüm. Teşekkür ederimBenim kızım 8 aylık. Bir anda yani bu 15 gün içinde hem dönmeye hem emeklemeye hem de bir yerden tutunarak kalmaya başladı.Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Biraz daha gözlemleyin.
Iki farklı cocuk doktoruna danıştım. Nörolojiye yonlendirmedikleri için gitmedim ama bu şekilde devam ederse gidebiliriminşallah bir sıkıntısı yoktur ama içiniz rahat edecekse bir noroloji uzm götürün
Kilosu ne kadar benim kızım 12 aylık yüzüstünden kalkıp oturmaya yeni başladı,emekleme bir yere gidip tutunup kalkma yok.Doktor kilosundan diyor,dert etmeyin ben etmiyorum çünkü 18 aylık yürümüşüm.Kızınızda 8 aylıkta fn başlar benim kızımda dönmüyordu sanırım o zamanlar dert edilecek bir şey yokMerhaba kk hanımları. Bebegim 6 buçuk aylik
Sirtüstü yatirdigim zaman yuzustune ya da tam tersi dönmüyor 5bucuk aylıkken bikac kere yaptı sonra bıraktı hiç yapmadı. Emekleme cabasi da hic yok haliyle Sizce bu normal mi
Teşekkür ederim rahatlattiniz. Evet her hareketini takıyorum kafaya.Kafanizi boyle düşüncelerle doldurmayin. 33 aylik.kizim var. Yuzustunden sirt üstüne 8 aylikken dondu. 10 aylikken emekledi. 11 aylikken yürüdü. Ben de cok bos seylere endise etmistim. Kendimizi yipratmaktan baska bir sey degil. Bebeginiz.daha cok kucuk. Bir de oturuyormus. Bir sorun olsa gec otururdu mesela. Cocugunuzla mutlu zamanlar geçirin. Bu dusunceleri atin.
Kilosu çok değil 7 kilo. Doktorlar problem görmediler ben internette okuduklarimdan dolayi dert ettimKilosu ne kadar benim kızım 12 aylık yüzüstünden kalkıp oturmaya yeni başladı,emekleme bir yere gidip tutunup kalkma yok.Doktor kilosundan diyor,dert etmeyin ben etmiyorum çünkü 18 aylık yürümüşüm.Kızınızda 8 aylıkta fn başlar benim kızımda dönmüyordu sanırım o zamanlar dert edilecek bir şey yok