• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim neden böyle yapıyor?

uykubebesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2022
297
104
23
26
Merhaba hanımlar 15aylık bi kızım var. Yürümeye basladı yani yürüyor dısarıda falan asla elini tutturmuyor babası evdeykende misafir falan gelincede tüm yeteneklerini gösteriyor yürümeler oyunlar vsvs... gel gelelim bana gelince evde aksama kadar birlikteyiz bana gelince asla yürümek istemiyor illa elimi tutup beni götürecek bacaklarımdan asla ayrılmıyor iş yapamamayı falan bosverdim coktan, ama neden bana gelince böyle yapıyor yürümeyi ögrendi etrafı dolassın kesfetsin istiyorum elini tutmadan yanında yürümeyi teklif ediyorum krizlere giriyor aglıyor eger yanında gitmezsem en son memeye sarıyor ve meme diye aglamaya baslıyor bu seferde 😔 her seyi deniyorum onunla oyun oynuyorum git al götür vs gibi şeyleri ben diyince asla yapmıyor ama babası diyince al su topu getir topu falan hemen oynamaya baslıyor. Neden bana böyle yapıyor😐😔

En rahat annesinin yanında o yüzden. En çok nazı size yapıyor. Insan çekindiğine naz yapar mı, yapmaz. Hani deniliyor ya anneanneye bırakınca falan sen yokken çok uslu durdu da sen gelince ağlamaya başladı. E çocuk güvenli limanı görünce koyverdi salya sümük tutmuş içinde. Hani bir de şey var misafirlikte falan severler severler bebek acıkır falan alırsınız kucağınıza bir gümbürtü ne varsa çıkartır ya. E çocuk rahat edeceği yeri biliyor koyveriyor hemen. Bir de babanın yeri başka annenin yeri başka. Gereksiz kıskançlık yapmaya lüzum yok annesi. Sizi bütün gün görüyorsa babasını sadece akşamları görüyor. Ondan daha ilgili oluyorlar babaya.Bakmayın küçük olduklarına işlerini çok iyi biliyorlar.

Merhaba hanımlar 15aylık bi kızım var. Yürümeye basladı yani yürüyor dısarıda falan asla elini tutturmuyor babası evdeykende misafir falan gelincede tüm yeteneklerini gösteriyor yürümeler oyunlar vsvs... gel gelelim bana gelince evde aksama kadar birlikteyiz bana gelince asla yürümek istemiyor illa elimi tutup beni götürecek bacaklarımdan asla ayrılmıyor iş yapamamayı falan bosverdim coktan, ama neden bana gelince böyle yapıyor yürümeyi ögrendi etrafı dolassın kesfetsin istiyorum elini tutmadan yanında yürümeyi teklif ediyorum krizlere giriyor aglıyor eger yanında gitmezsem en son memeye sarıyor ve meme diye aglamaya baslıyor bu seferde 😔 her seyi deniyorum onunla oyun oynuyorum git al götür vs gibi şeyleri ben diyince asla yapmıyor ama babası diyince al su topu getir topu falan hemen oynamaya baslıyor. Neden bana böyle yapıyor😐😔
Ayrılma kaygısı benimkide öyle şuan bu bağımsız birey olmanın ilk adımları yürüyor artık kendi kendine birey olmayı öğreniyor sizden hergün biraz daha uzaklaşacak o uzaklaşmadanki son dip dibe zamanlar boşverin tadını çıkarın yarın büyüyüp elletmicek sevdirmicek bile belki o yüzden şimdi yapışık ikiz gıbı gezin bizde öyleyiz şuan her dk öpüyorum o da karşılık verip beni öpüyor çok mutluyuz 😊

En rahat annesinin yanında o yüzden. En çok nazı size yapıyor. Insan çekindiğine naz yapar mı, yapmaz. Hani deniliyor ya anneanneye bırakınca falan sen yokken çok uslu durdu da sen gelince ağlamaya başladı. E çocuk güvenli limankı görünce koyverdi salya sümük tutmuş içinde. Hani bir de şey var misafirlikte falan severler severler bebek acıkır falan alırsınız kucağınıza bir gümbürtü ne varsa çıkartır ya. E çocuk rahat edeceği yeri biliyor koyveriyor hemen. Bir de babanın yeri başka annenin yeri başka. Gereksiz kıskançlık yapmaya lüzum yok iannesi. Sizi bütün gün görüyorsa babasını sadece akşamları görüyor. Ondan daha ilgili oluyorlar babaya.Bakmayın küçük olduklarına işlerini çok iyi biliyorlar.
İşte ben de buna üzülüyorum kıskanmaktan degil inanın babası varken birlikteyken demekki daha mutlu oyunlar oynuyo yürüyo kendi kendine takılıyor. Biz basbasa kaldıgımızda hep mızmız oyun oynamaktan zevk almıyor yürümeyi ögrendi bensiz yürümek bile istemiyor buna üzülüyorum. Tabi ki kendi kendine takılsın etsin demiyorum ama yürümeti ögrendi biraz kesfetse baksa etrafa diyprum onu da yapmıyor. Yalnızız ailemden uzagım bırakıp bi.yere falan da gitmedim hic iyice düşkünleşti hem bana hem memeye

Ayrılma kaygısı benimkide öyle şuan bu bağımsız birey olmanın ilk adımları yürüyor artık kendi kendine birey olmayı öğreniyor sizden hergün biraz daha uzaklaşacak o uzaklaşmadanki son dip dibe zamanlar boşverin tadını çıkarın yarın büyüyüp elletmicek sevdirmicek bile belki o yüzden şimdi yapışık ikiz gıbı gezin bizde öyleyiz şuan her dk öpüyorum o da karşılık verip beni öpüyor çok mutluyuz 😊
Bizim kız cok nazlı oldugu için bazen bunaltıyo malesef sonra cok üzülüyorum bin pişman oluyorum dediğiniz gibi bundan 2 3seneye belki elinden tutturmicak belki öptürmicek...

Back