• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim ne kadar süre oturmalı

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
845
762
33
4 aylık bebeğim sürekli oturmak istiyor yatınca ağlıyor uzun süre oturur pozisyonda tutmakta sakınca var mı
Ben 3 aylıktan beri az az kucakta destekleyerek oturttum ama süre konusunda sıkıntı var mı bilmiyorum bi de önce yatık pozisyonda tutuyordum tam oturtmuyordum ama şimdi ona da ağlıyor başını kaldırıp kalkmak istiyor 😀

Ben de doktorumuza hep bunu soruyordum, 5 aya kadar oturtmayı pek önermemişti. Doğumdan itibaren yüz üstü yatırıp egzersiz önermişti (uyku değil boynu güçlensin diye), 5 aydan itibaren oturtma, 8 aydan itibaren tay tay durma. Süre konusunda cevabı hep aynıydı: ağlayıp sıkılana kadar:)

4 aylık bebeğim sürekli oturmak istiyor yatınca ağlıyor uzun süre oturur pozisyonda tutmakta sakınca var mı
Ben 3 aylıktan beri az az kucakta destekleyerek oturttum ama süre konusunda sıkıntı var mı bilmiyorum bi de önce yatık pozisyonda tutuyordum tam oturtmuyordum ama şimdi ona da ağlıyor başını kaldırıp kalkmak istiyor 😀
O aylarda hep kucağımda oturtuyordum sırtını kendime yaslayarak yada pusetine koyardım hafif oturur pozisyonda 5 aylıkken sağına soluna yastık koyup kanepede vs oturttum günde 3 4 sefer 15 20 dk her seferinde 6. Ayına girdiği gün desteksiz oturmaya başladı.

Back