• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebegim mis kokulu kızım bengü hastanede yatıyor ben nasıl uyuyayım dayanayım :(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
canım allah şifa versin,
inan çok üzüldüm
benim minik meleğim de sarılıktan yattı iki gün
gözümün önünde yatmasına rağmen içim parçalandı benim de
o yüzden seni o kadar iyi anlıyorum ki
ama çabuk geçecek bitanem bol bol dua et
iyi haberlerini bekliyoruz...

canım allah şifa versin,
inan çok üzüldüm
benim minik meleğim de sarılıktan yattı iki gün
gözümün önünde yatmasına rağmen içim parçalandı benim de
o yüzden seni o kadar iyi anlıyorum ki
ama çabuk geçecek bitanem bol bol dua et
iyi haberlerini bekliyoruz...

Ah canim gecmis olsun benim kizimda sarilik olmustu iki gun mavi isikli cirilciplak yatirdilr kuzumu nasil icim gitti anlatamam anliyorum oznuruda senide ona gelecegine bana gelsin :çok üzgünüm:

teyzeleri bebişim bitanem kuzum prensesim herşeyim evimizin neşesi ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR eve geldi :teytey::teytey::teytey: çokk mutluyum bebegim çook yıpranmış burnundan hortum sokmuşlar elleri ayakları mor çook zayıflamış ama senağlamasenağlama ama evimize geldi ya onada şükür bebegim okadar çook müdehale yapılmışki dokundugum an korkuyo ellirini ayaklarını kasıyo çook korkmuş senağlama çook agladım çook üzüldüm ama şimdi evimizdeyiz inşallah ona unutturucaz a.s.

teyzeleri bebişim bitanem kuzum prensesim herşeyim evimizin neşesi ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR eve geldi :teytey::teytey::teytey: çokk mutluyum bebegim çook yıpranmış burnundan hortum sokmuşlar elleri ayakları mor çook zayıflamış ama senağlamasenağlama ama evimize geldi ya onada şükür bebegim okadar çook müdehale yapılmışki dokundugum an korkuyo ellirini ayaklarını kasıyo çook korkmuş senağlama çook agladım çook üzüldüm ama şimdi evimizdeyiz inşallah ona unutturucaz a.s.

Canim eve gelmesine cok sevindim.Artik hasretlik bitti bundan sonra sicakliginla sevginle o yalniz gecirdigi korktugu gunleri ona unuttursun canim.Rabbim tekrar yasatmasin.Ikinizide opuyorum canimŞeniz

:teytey:Canım çok sevindim bebğinin iyiolmasına, Bugünlerde ona bolbol sarıl yanında yat elinden tutu onun yanındaolduğunu hissetsin.Sevginle kısa bir zamanda düzelecektir.

Benim bebeğimede buna benzr müdahale edilmişti. Hastaneden geldiğinde tam bir hafta sürekli ağlıyor korkarak uyanıyordu. Ben bebeğim uyurken bile yanınayatıp elinden tutuyordum Bu sayede attık korkularını.
Birde ben şunu yaşamıştım hasteneden çıktıktan sonra benim oğlumun huyları değişmışti 25 günlüktü ama faredilir bir değişiklik olmuştu. Böyle şeylerlede karşılaşa bilirsin korkma zamanla senin sevginle hepsi düzelir.
Allahım hepimizin çocuklarına sağlık sıhat nasipeylesin

Back
X