• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebegim mis kokulu kızım bengü hastanede yatıyor ben nasıl uyuyayım dayanayım :(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
canım kendini suclama sen isteyerek hasta olmadın ki sonucta hem annesin sen hiç ona zarar verecek bir şey ister misin
sonucta bebişler cok hassas herseyden etkileniyorlar
ben o kadar dikkat ediyordum enfeksiyon kaptı
kendini suclama canım benim sonuctaen cok içi yanan üzülen sensin onun için
inşallah bugün alırsın ve melek gibi uyurken izlersin prensesi

canım kızım miskokulu bengüm hastanede yatıyor bronşiyolit oldu senağlama canım çook sıkılıyor çook aglıyorum dayanamıyorum senağlama ben bebegim dogdugunda griptim şimdi bebegime geçti hastanede yogun bakımda yatıyor ooo miniçik bedeni mis kokulum çook öksürüyor doktor hastanede kalsın serum oksijen verelim dediler ve bebegimizi 14 günlük kızımızı hastanede bıraktık evdeyiz ama aklım herşeyim onun yanında aglamaktan artık gözlerim agrıyor içim yanıyor ALLAH kimseye evlat hasreti çektirmesin bugün hastaneye yatırdık 2 gün kalacakmış her gecen saniye bana asır geliyor benim canım yanıyor içim gidiyor. ölüyorum remen biraz içim rahatlasın dertleşeyim diye sizlerle teyzeleiyle paylaşayım dedim senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım geçmiş olsn allah bir daha göstermesin inşallah biran önce iyileşir:nazar:

üzülme cnm yaa benim yeğenimde doğumhanede üşütmüş 3 aylıkken hastanede 10 yattı bizde çok ağladık dr bir ara ümidini bile kesmişti. ama rabbim çok büyük sen duanı eksik etme güçlü olmaya çalış. bebeğin sağlığına kavuşsunda 2 gün nedir ki gelir hemence. bundan sonra çok dikkatli olman gerekecek yalnız bebişinin sağlığına çabuk kavuşması dileklerimle...

canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum çünkü beni oğlumda 10 gün önce bronşiolit oldu doktorumuz önce yatıralım dedi sonra vaz geçti evde daha iyi olur ama çok dikkatli olcanız dedi .(benim oğlum 1 yaşına girdi )mutfakta buhar cadırı oluşturduk 2 gün boyunca günde 3 kere 1 er sat üçtencere suyu kaynatıp buhar yaptık ilaconıda çok düzenli verdim şimdi çok iyi alahha şükür 3 gündür iştakıda yerine geldi
sende üzülme emi iyileşicek bebişin alıcan bugün belki kucağına öpüceksin doya doya .hem bizim içinde öpersin .sen kendine dikkat et oda iyi olur

Canım Çok üzüldüm Allah şifa versin biranönce bebeğine. Benımde bebeğim 25 günlükken hastaneye yatırmıştık 3-4 gün yenidoğan oadsında tedavioldu.
Birtavsiyem ben cocuğumu emziriyordum ve cocuk dr. konuştum benide hastanede başka birodaya misafir anne odasına aldılar emzirme saatlerinde çocuğumu yarımsaat görüyordum yani her iki satte bir yarım saat.
Doktorunla konuş mutlaka hastanede bunabenzer oda vardır. çünkü sarılık felan olan cocuklarıda yenidoğan ünütesine yatırıyorlar, anneleride bir oda belirliyorlar. Eğer böyle bir uygulama varsa. senide oraya yatırabilirler. hemsende rahatlarsın biraz.

canım çok geçmiş olsun...
sakın üzülme...bu zamanı iyi değerlendir...gribi üzerinden tam anlamıyla atmak için yat dinlen ve terle...çok üzülürsen sütün azalır, allah göstermesin lohusa hastalıgına felan yakalanırsın...ne guzel bebişinden de haberleri almıssın...iyiymiş...

canım kızım miskokulu bengüm hastanede yatıyor bronşiyolit oldu senağlama canım çook sıkılıyor çook aglıyorum dayanamıyorum senağlama ben bebegim dogdugunda griptim şimdi bebegime geçti hastanede yogun bakımda yatıyor ooo miniçik bedeni mis kokulum çook öksürüyor doktor hastanede kalsın serum oksijen verelim dediler ve bebegimizi 14 günlük kızımızı hastanede bıraktık evdeyiz ama aklım herşeyim onun yanında aglamaktan artık gözlerim agrıyor içim yanıyor ALLAH kimseye evlat hasreti çektirmesin bugün hastaneye yatırdık 2 gün kalacakmış her gecen saniye bana asır geliyor benim canım yanıyor içim gidiyor. ölüyorum remen biraz içim rahatlasın dertleşeyim diye sizlerle teyzeleiyle paylaşayım dedim senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

cok gecmişolsun canım alah şifa versin

Canım çok geçmiş olsun.Yazını okurken eskiden hiç ağlamıyan ben ağlıyı verdim..Evet insan yanındayken bile özlüyor yavrusunu.Ama şunu düşün geçicek ve sen en kısa zamanda minik meleğini kucağına alıcaksın ufak bir soluk algınlığı ve o uzmanların elinde..

çok geçmiş olsun canım korkuttun şimdi beni kafam karıştı ama bir hafta oldu ben doğum yapalı hala hastanede oğlum yarın taburcu olacak inşl.yani hala evimize gelemedi bile bebeğim korktuğum konuya gelince bende gribim demişsin ya senden geçmiş kızına demekki bizim içinde böyle bir tehlike söz konusu . bu arada sen normalmi sezeryanmı oldun sezeryan olanlar genelde bu sorunu yaşıyor sanki etrafımda gördüğüm kadarıyla
.tabi ne derece doğru bilmiyorum:emir_bebek:

geçmişolsun öznurcum allahım çaresiz dertler veripde derman aratmasın ama ne kadar saglıkçıda olsan kendinden birine olunca helede evlat ise metanetli olmak zor oluyordur elbette ama yinede gerçekten şükret haline allahın izniyle kızına saglıkla kavuşman dileğiyle birtanem acil şifalar versin rabbim

çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine benim oğlumda ara ara öksürmeye başladı şimdi seninkini okuyunca bende korktum 23 nisanda aşısı var o zaman baktırıyım diyorum ama yoksa beklemiyimmi hemen götürüyimi doktora

canim allah yardimcin olsun, dualarim minik kizin icin. insalalh bir an once saglina kavusur. kalbini ferah tut. tekrar allah yardimciniz olsun. bizi habersiz birakma sakin

canım,bebeğina acil şifalar diliyorum.kendini üzme,bebeğine hastanede çok iyi bakıyorlardır.en kısa zamanda da evine gelir:)

ya kıyamam ben sanada yavrunada bak üzülme inş iki gün çabucak geçecek ve sen kavuşacan mis kokulu kızına öznürcum allh kızını sana bağışlasın üzülme sütün kesilir ha

Canım Allah acil şifalar versin biran önce kavuştursun sizi birbirinize... Sen de çok üzülme yoksa sütün de kesilir canım... Bebişin gelince aç kalmasın emi tatlım...

kıyamam ben o minik meleğe çok geçmiş olsun Allah evlatlarımızı bizden ayırmasın.

Back
X