• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebegim mis kokulu kızım bengü hastanede yatıyor ben nasıl uyuyayım dayanayım :(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Prm.Oznur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
765
2
96
İstanbul
canım kızım miskokulu bengüm hastanede yatıyor bronşiyolit oldu senağlama canım çook sıkılıyor çook aglıyorum dayanamıyorum senağlama ben bebegim dogdugunda griptim şimdi bebegime geçti hastanede yogun bakımda yatıyor ooo miniçik bedeni mis kokulum çook öksürüyor doktor hastanede kalsın serum oksijen verelim dediler ve bebegimizi 14 günlük kızımızı hastanede bıraktık evdeyiz ama aklım herşeyim onun yanında aglamaktan artık gözlerim agrıyor içim yanıyor ALLAH kimseye evlat hasreti çektirmesin bugün hastaneye yatırdık 2 gün kalacakmış her gecen saniye bana asır geliyor benim canım yanıyor içim gidiyor. ölüyorum remen biraz içim rahatlasın dertleşeyim diye sizlerle teyzeleiyle paylaşayım dedim senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ayy canım kıyamam ben o prensese üzülme dr gözetimi altında kalması daha iyi hep beraber dua edelim bengü bebek hastalığını yensin ve annesine kavuşsun bir an önce... seni neden almadılar yanına peki benim kuzenimin bebeğide 3 gün hastanede kaldı bronşitten anneyle beraber kaldılar canım...

yok canım almıyorlar yogun bakımda kalıyor besleyemiyorumda süt mama falan vermicekler sadece serum veriyorlar birsürü bebek var içerde ebeveyn almıyorlar içeriye çook sagolasın üfffff dayanamıyorum cıldırıcam ne olur hepiniz dua edin bebegim biran evvel gelsin evine yuvasına :a015:

Canim cokkkk uzuldum yaaa Allah acil sifalar versin.:çok üzgünüm:

Yalniz senin guclu olman lazim se guclu olki kizin hemen kendini toparlasin.Hisseder o sen uzuldukce.Allah daha buyuk dert vermesin sukur tedavisi var hem cokta degil 2 gun kalicakmis iyi olsunda iki guncuk dayanacaksin artik canim.Biliyorum cok zor iki dakka ayri kalamazken iki gun ayri kalmak zorundasiniz.Ama dedigim gibi sukur cok agir bir hastalik degil tedavisi basit hemen duzelir tekrar annesinin bagrina geri doner.Sen canini sikma Allah yardimciniz olucaktir.Tekrar cok gecmis olsun canimm guclu ol sakin artik aglama kizinin sana ihtiyaci var guclu bir anneye ihtiyaci var.a.s.

yok canım almıyorlar yogun bakımda kalıyor besleyemiyorumda süt mama falan vermicekler sadece serum veriyorlar birsürü bebek var içerde ebeveyn almıyorlar içeriye çook sagolasın üfffff dayanamıyorum cıldırıcam ne olur hepiniz dua edin bebegim biran evvel gelsin evine yuvasına :a015:

üzülme canım ya annelerin duaları kabul olur sabretmekten dua etmekten bide beklemekten başka yapacak bişi yok kendini yıpratısan bengü bebiş eve döndüğünde ona bakamazsın annesi onun için üzme kendini kızına kavuştuğun haberlerinide alırız inşallah...

canim ya keske sende yaninda olsan eminim iyi bakiyorlardir ama goz gormeyince icin rahat etmiyordur..dualarimiz bebiisinle canim

olmuyo dayanamıyorum odada eşyaları yatagı mis kokusu herşeyi gözümün önünde kokusu olmuyor olmuyor ben bukadar dayanıksızmışım ama oo benim parcam bitanem herşeyim canım ya dayanamıyorum avazım çıkıncaya kadar bagırmak aglamak istiyorum

geçmiş olsun canım.
hemen telaş etme...gerçi mesleğin gereği sen benden daha metanetlisindir.
benim oğlumda 20 günlültü bronşiolitten hastanede yattığında.henüz çok küçük oldukları için her ihtimale karşı hastanede tutuyoruz demişti doktor.
şükretmeyi bilmek lazım.
biz hastanedeyken eşimle birbirimizi yemeye başladık daha ilk dakikalarda.ikimizde gerilmiş,üzülmüştük ve acısını birbirimizden çıkarmaya çalışıyorduk.
sonra bir ara dışarı çıktım ve bizim katta bulunan bebek yoğun bakım ünitesinin camekanından bakarken 6 aylık doğan bir bebek gördüm.o kadar miniktiki.bağladıkları bez bütün bedenini kaplıyordu...ve hemen yanımdada annesi vardı.
o an utandım kendimden.:çok üzgünüm:
biz basit bir soğuk algınlığı yüzünden şımarıklık edip birbirimize girerken,o anne ne kadarda metanetliydi.
o gün bu gündür Allah şahit hiç bir hastalığına üzülmüyorum oğlumun.yerimsenibenyeterki çözümsüz olmasın.sende üzülme annesi.bebeğin en kısa zamanda sağlığına kavuşup yanına gelecek merak etmea.s

canim benim uzulme bukadar en kisa zamanda iyi olucak annesi turp gibi olup evine gelicek sen aglama kendini salma ki gelince annesini demir gibi bulsun bak ne guzel emin ellerde imkanlarin var yavrunun bunu atlatmasina yardimci ekip var moralini yuksek tut cok gecmisler olsun.....

Bebişin ve senin yaşadığınız en son kötü günler olsun bunlar.
Üzülme demek yersiz ama kendini harap etme.
Sen iyi olacaksın ki bebişe bakasın.
Allah korusun üzüntüden sen de hastalanırsın sonra.
Neler neler yaşanıyor hayatta.
Allah dermansız dert vermesin.

kiyamam canim benim ya
oh kurban olurum o bebegine ay yesinler onu
allahim tez zamanda sifasini versin insallah kurban olurum veren allaha onlari ben
keske sende yaninda kalabilsen yaninda durabilsen imkan yok mu ki ?
insallah cabuk gecer de evine doner yavrun kizin
sen uzuluyorsun ya bebegin de hissediyor canim onu o zaman kendini cok uzme ki bebegin de etkilenmesin
tekrar cok gecmis olsun allah acil sifasini versin

çok üzüldüm ya:(( umarım okuduğum mesajlar eskide kalmıstır ve siz bebeğinize kavusmussunuzdur..asla bebek istemiyorum diyen bir üye vardı formda onada kapak olsun tüm bunlar.

canım gecmiş olsun benim kzımda hasta oldu gecen hafta 20 igne yedi yavrum aglaya aglaya
allah devasız dert vermesin canı tez zamnda evinde kucagında olur insallah
cok zormuş anne olmak ya insanın içi acıyor bebeği hasta olunca

teyzeleri hepinize teşekkür edriz çook sagolun az önce eşim hastaneyi aradı durumu iyiymiş uyuyomuş hiç uyanmamış aglamamış çook rahat görünüyor demiş hemşire İNŞALLAH yarın alıp geliriz melegimizi ama dr 2 gün kalsın demişti bebegimi daha dogru düzgün öpememiştim bile ben gribim die sadece emzirmek için alıyordum kucagıma maske takıyordum emzirirken öpemedim bile doyasıya senağlama dediginiz gibi İNŞALLAH ALLAH başka HASTALIK DERT VERMESİN hep kendimi suçluyorum benim yüzümden geçti benim yüzümden hasta oldu diye bakamadım diye ALLAH KİMSELERE EVLAT ACISI YAŞATMASIN İNŞALLAH

canım gecmiş olsun benim kzımda hasta oldu gecen hafta 20 igne yedi yavrum aglaya aglaya
allah devasız dert vermesin canı tez zamnda evinde kucagında olur insallah
cok zormuş anne olmak ya insanın içi acıyor bebeği hasta olunca

ÇOK SAĞLOUN KIZLAR İÇİMİ BİRAZ RAHATLATTINIZ GONCA SANADA GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNAN BEN ANNELİGİN BUKADAR ZOR OLABİLECEGİNİ DÜŞÜNMÜYORDUM. ALLAH KİMSEYE DERMANSIZ DERT VERMESİN İNŞALLAH

bak gordunmu demekki rahatladi misil misil uyudu prensesin simdi sende kendine bak bol bol c vitamini al gevse goz acip kapayana kadar evine gelecek kizin daha onunde koklasip opuseceginiz coookk uzun yillar var allah baska keder uzuntu vermesin daha en guzel gunler yeni basliyor aileniz icin sevgilerimle

canım geçer ya üzülme onlar bizden dayanıklılar inş çabuk atlatıra.s.bunlar minicik kızına

şimdiden çok çok geçmiş olsun bengü :emir_bebek:bebişe iyi haberlerini aldık içimiz rahatladı sizede hem rahatsızlığınızdan dolayı hemde kızınızdan ayrı kalmanız nedeniyle çok çok geçmiş olsun bir an önce bebişinizi doya doya Şenizöpüp koklayın Allah acil şifalar versin bengü bebiş için evcek duacıyız bundan sonra bebişinizden hiç ayrılmamanız sağlıklı mutlu uzun ömürlü bir hayat sürmeniz dileğiylea.s.

Back
X