- 5 Ağustos 2023
- 763
- 1.330
- 33
- Konu Sahibi selinnnnnnnnnn
-
Konu niye farklı yerlere çekilmiş anlamadım. Ben nedense konu sahibini anladım huylanmış gıdıklanmak gibi düşünebilirsiniz. Sebebini bilmediğim şekilde bazen sırtımdan huylanıyorum ve biri yaklaşsa bile değişik hissediyorum. Değişik hissetmek kötü bir şey değil ki konu sahibi rahatsız olduğunu söylemiş ve emzirmeye devam etmek istediği için çözüm yolu arıyor. Emzirirken yaşasam aynı şekilde tarif ederdim. Bu konuda ki tepkiler bana biraz yersiz geldi
Hay Allah razı olsun kendimi çok suçlu hissetmiştimKonu niye farklı yerlere çekilmiş anlamadım. Ben nedense konu sahibini anladım huylanmış gıdıklanmak gibi düşünebilirsiniz. Sebebini bilmediğim şekilde bazen sırtımdan huylanıyorum ve biri yaklaşsa bile değişik hissediyorum. Değişik hissetmek kötü bir şey değil ki konu sahibi rahatsız olduğunu söylemiş ve emzirmeye devam etmek istediği için çözüm yolu arıyor. Emzirirken yaşasam aynı şekilde tarif ederdim. Bu konuda ki tepkiler bana biraz yersiz geldi
Bebeği ısırmanın dışında memeyi çiğnemeye çalışıyormuş, konu sahibi rahatsız oluyormuş. O bölge hassas ya normal. Diş gıcırdatma sesi gibi istemsiz bir rahatsızlık.Konu silmek yasak kihuylaniyorum değişik hissediyorum derken ne demek istediniz nasıl değişik?
Suclanacak birsey yok, meme erojen bir organ, bunu hepimiz cok iyi biliyoruz, anne olarak huylanmak elbette rahatsiz edici hissettiriyordur. Benim memelerim ezelden beridir hissiz olduklari icin bu durumu hic yasamadim ama yasayanlar oldugunu yabanci forumlarda ya da emzirme danismanimla yaptığım sohbetlerde duymuslugum var.Beni anladığınız için çok teşekkür ederim. Ben kendimi suclamaya baslamıştım gelen yorumlardan sonra, tesekkur ederim tavsiyenizi deneyecegim
Tabii ki de emzirin 2 yaşına kadar ben de öyle yaptım tam hatta hicri takvime göre 2 yıl dolunca bıraktırdım. Zaten 10 aylık bebekken gece beslenmesini kestik hiçbir şekilde gece emzirmiyordum bir buçuk yaşında da gündüz beslenmelerini azalttık. Size tavsiyem gündüz emmelerini yavaş yavaş azaltın böylelikle 2 yaşında daha güzel kabul ediyorlar bırakmayıEvet söylemlerinize katılıyorum ama 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum aramızda oluşan bağın zedelenmesini istemiyorum bıraktırmak için erken gibi geliyor memeye bayağı düskün çünkü
Valla seni çok iyi anlıyorum bende birini emerken diğerini eklerken huylaniyorum gıcık oluyorum yapma dedikçe yapıyor eli hep diğerine gidiyor kapatıyorum açıyor aglayarak . Isırma huyuna gelirsek eğer yaparsa ifadesiz şekilde memeyi ağzından çıkarıp bununyapmana izin vermiyorum diyin. Bir süre sonra memeden olduğunu görünce yapmıyorlar ben bunu yaptım bir kere isirdiginda bir daha yapmadı vazgeçti .Anlatmak istediğimi anlatamadım sanırım hoşuma gitmiyor bu durum. Huylanıyorum
Kimse konuyu farklı yerlere çekmedi konu sahibi kendini yanlış ifade etti sonra onu kıvırıp konuyu sildi anlaşılmak istediği gibi yazdı olay bu boşuna
kıvırmak falan alaka? Nedense bir tek siz bu şekilde konuşuyorsunuz ve kaos yaratan da yine sizsinizKimse konuyu farklı yerlere çekmedi konu sahibi kendini yanlış ifade etti sonra onu kıvırıp konuyu sildi anlaşılmak istediği gibi yazdı olay bu boşuna kaos yaratmayın
Yoo niye dün gece yorumlarımı beğenirken bişey yoktu sonra geri çektin hepsini yalan mı kim kıvırıyor ortada bencekıvırmak falan alaka? Nedense bir tek siz bu şekilde konuşuyorsunuz ve kaos yaratan da yine sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?