Bebeğim memeyi ısırıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu niye farklı yerlere çekilmiş anlamadım. Ben nedense konu sahibini anladım huylanmış gıdıklanmak gibi düşünebilirsiniz. Sebebini bilmediğim şekilde bazen sırtımdan huylanıyorum ve biri yaklaşsa bile değişik hissediyorum. Değişik hissetmek kötü bir şey değil ki konu sahibi rahatsız olduğunu söylemiş ve emzirmeye devam etmek istediği için çözüm yolu arıyor. Emzirirken yaşasam aynı şekilde tarif ederdim. Bu konuda ki tepkiler bana biraz yersiz geldi

15 aydır bebeğimi emziriyorum ve emzirmeye devam etmek istiyorum bunun yolunu arıyorum arkadaşlar. Konuyu saçma yerlere cekiyorsunuz. Bebegim 1 yıldır emdiği gibi emmiyor onu anlatmak istemiştim şu an göğüs ucum acıyor değişik hissediyorum çünkü dişleri ile oyun oynuyor anlatmak istediğimi anlayan kişiler çıktı neyse ki hepinize de ayrı ayrı teşekkür ederim

15 aydır bebeğimi emziriyorum ve emzirmeye devam etmek istiyorum bunun yolunu arıyorum arkadaşlar. Konuyu saçma yerlere cekiyorsunuz. Bebegim 1 yıldır emdiği gibi emmiyor onu anlatmak istemiştim şu an göğüs ucum acıyor değişik hissediyorum çünkü dişleri ile oyun oynuyor anlatmak istediğimi anlayan kişiler çıktı neyse ki hepinize de ayrı ayrı
Hay Allah razı olsun kendimi çok suçlu hissetmiştim beni anladığınız için çok mutluyum
teşekkür ederim

Tepki verirseniz daha çok yapar, sakince söyleyin yapmamasını, oynaması için emzik verebilirsiniz.

o kadar absürt şey okuyoruz ki, huylanmak da ucu açık yanlış anlaşılmış olabilir insanlık hali diyelim.
siz konuşun bebeğinizle ve hiç tepki vermeyin tepki verdiğinizde oyun sanacaktır.

Beni anladığınız için çok teşekkür ederim. Ben kendimi suclamaya baslamıştım gelen yorumlardan sonra, tesekkur ederim tavsiyenizi deneyecegim
Suclanacak birsey yok, meme erojen bir organ, bunu hepimiz cok iyi biliyoruz, anne olarak huylanmak elbette rahatsiz edici hissettiriyordur. Benim memelerim ezelden beridir hissiz olduklari icin bu durumu hic yasamadim ama yasayanlar oldugunu yabanci forumlarda ya da emzirme danismanimla yaptığım sohbetlerde duymuslugum var.

Kesintisiz 41 aydir cocuk emziriyorum (2 bebek) tecrubeyse benimki de tecrube ama emzirme konusunda herhangi bir anneyi suclamak dogru degil, zaten bir dunya hormonla bogusuyoruz bu surecte.

Emzirmeyi biraktirmak icin once yavas yavas azaltmalisiniz. Benim kucuk 17 aylik sadece sabah uyandiginda ve gece uyuturken emziriyorum artik, buyugu de boyle biraktirmistim.

Evet söylemlerinize katılıyorum ama 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum aramızda oluşan bağın zedelenmesini istemiyorum bıraktırmak için erken gibi geliyor memeye bayağı düskün çünkü
Tabii ki de emzirin 2 yaşına kadar ben de öyle yaptım tam hatta hicri takvime göre 2 yıl dolunca bıraktırdım. Zaten 10 aylık bebekken gece beslenmesini kestik hiçbir şekilde gece emzirmiyordum bir buçuk yaşında da gündüz beslenmelerini azalttık. Size tavsiyem gündüz emmelerini yavaş yavaş azaltın böylelikle 2 yaşında daha güzel kabul ediyorlar bırakmayı

Anlatmak istediğimi anlatamadım sanırım hoşuma gitmiyor bu durum. Huylanıyorum
Valla seni çok iyi anlıyorum bende birini emerken diğerini eklerken huylaniyorum gıcık oluyorum yapma dedikçe yapıyor eli hep diğerine gidiyor kapatıyorum açıyor aglayarak . Isırma huyuna gelirsek eğer yaparsa ifadesiz şekilde memeyi ağzından çıkarıp bununyapmana izin vermiyorum diyin. Bir süre sonra memeden olduğunu görünce yapmıyorlar ben bunu yaptım bir kere isirdiginda bir daha yapmadı vazgeçti .

Kimse konuyu farklı yerlere çekmedi konu sahibi kendini yanlış ifade etti sonra onu kıvırıp konuyu sildi anlaşılmak istediği gibi yazdı olay bu boşuna kaos yaratmayın

Son düzenleme:
Ay benim kızım da 14 aylık ısırıyor canımdan can çıkıyor. Ben ciddi şekilde oturtup söylüyorum, canımı yaktın ısırmak yok, diye. 2 gündür ısırmıyor inşallah böyle devam eder.

Kimse konuyu farklı yerlere çekmedi konu sahibi kendini yanlış ifade etti sonra onu kıvırıp konuyu sildi anlaşılmak istediği gibi yazdı olay bu boşuna

Kimse konuyu farklı yerlere çekmedi konu sahibi kendini yanlış ifade etti sonra onu kıvırıp konuyu sildi anlaşılmak istediği gibi yazdı olay bu boşuna kaos yaratmayın
kıvırmak falan alaka? Nedense bir tek siz bu şekilde konuşuyorsunuz ve kaos yaratan da yine sizsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…