- 4 Nisan 2023
- 23
- 14
- 8
- 28
- Konu Sahibi selinnnnnnnnnn
-
Nasıl değişik hissediyorsunuz ? Ve neden suçlu hissediyorsunuzKızlar merhaba. Benim 15 aylık bir bebeğim var ve hala emziriyorum. Ilk baslarda her annede ve yenidoğan bebekte olduğu gibi emme konusuna bayağı zorlandık ama çok şükür atlattık 15 ay geçti bayağı alıştık. Asıl konuma geleyim bebeğimin 14 tane dişi var ağzında dişler cıkarken ısırmalar falan oluyor biliyorsunuz iste bu aralar 10 gündür neredeyse bebeğim emerken ısırıyor buna katlanabiliyorum ama birde meme ucunu nasıl anlatsam sakız çiğner gibi çiğniyor emiyor mu emmiyor mu anlamadığım bir şekilde ağzında geveliyor ve bu beni çok rahatsız ediyor hadi ısırmaya dayanabiliyorum ama bu şekilde ağzında çiğner gibi yapmasına tahammül edemiyorum huylanıyorum ne bileyim rahatsız oluyorum bilmem beni anlayan çıkar mı ? Ve çok da suçlu hissediyorum kendimi emzirmeye devam etmek istiyorum ama çok değisik hissediyorum boyle bir sorun yaşadinz mi ne yapmalıyım
Rahatsız oluyorum derken tuhaf hissediyorum derken o ne demek yaa ilk kez bi anneden böyle bişey duyuyorumKızlar merhaba. Benim 15 aylık bir bebeğim var ve hala emziriyorum. Ilk baslarda her annede ve yenidoğan bebekte olduğu gibi emme konusuna bayağı zorlandık ama çok şükür atlattık 15 ay geçti bayağı alıştık. Asıl konuma geleyim bebeğimin 14 tane dişi var ağzında dişler cıkarken ısırmalar falan oluyor biliyorsunuz iste bu aralar 10 gündür neredeyse bebeğim emerken ısırıyor buna katlanabiliyorum ama birde meme ucunu nasıl anlatsam sakız çiğner gibi çiğniyor emiyor mu emmiyor mu anlamadığım bir şekilde ağzında geveliyor ve bu beni çok rahatsız ediyor hadi ısırmaya dayanabiliyorum ama bu şekilde ağzında çiğner gibi yapmasına tahammül edemiyorum huylanıyorum ne bileyim rahatsız oluyorum bilmem beni anlayan çıkar mı ? Ve çok da suçlu hissediyorum kendimi emzirmeye devam etmek istiyorum ama çok değisik hissediyorum boyle bir sorun yaşadinz mi ne yapmalıyım
Hoşuna gitmiyor sa emzirmeyi bıraktırırsın da siz sanki farklı anlamda söylüyorsunuz gibiAnlatmak istediğimi anlatamadım sanırım hoşuma gitmiyor bu durum. Huylanıyorum
Emzirmek istemiyor musunuz yaniAnlatmak istediğimi anlatamadım sanırım hoşuma gitmiyor bu durum. Huylanıyorum
Siz daha önce emzirme deneyiminde bulundunuz mu ?Hoşuna gitmiyor sa emzirmeyi bıraktırırsın da siz sanki farklı anlamda söylüyorsunuz gibi
Beni anladığınız için çok teşekkür ederim. Ben kendimi suclamaya baslamıştım gelen yorumlardan sonra, tesekkur ederim tavsiyenizi deneyecegimBen sizi anladim, benim kizlarda cok isirirdi mememi, agizlarinda sakiz etmediler hic ama isirirlardi.
Net bi tavirla hayir demeli ve o sirada hemen memenizden çekip kapatmalisiniz.
Evet söylemlerinize katılıyorum ama 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum aramızda oluşan bağın zedelenmesini istemiyorum bıraktırmak için erken gibi geliyor memeye bayağı düskün çünküBir konuda okumuştum emzirdiği için çocuğunun dişleri çürümüş . Zaten bir zaman sonra fayda vermekten çıkıyor emzirme . Yavaştan bıraktırabilirsiniz doktor kontrolünde artık belli ki oda oyuncak etmiş memenizi
Hiç bir anne ve çocuğun arasındaki bağ zedelenmez sizin aranızda görünmez bir bağ var ve o kopacak gibi değil hiç merak etmeyin. Sizin kendi tercihiniz tabiki de ancak söylediğiniz gibiyse zaten çokta emmiyorEvet söylemlerinize katılıyorum ama 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum aramızda oluşan bağın zedelenmesini istemiyorum bıraktırmak için erken gibi geliyor memeye bayağı düskün çünkü
İki buçuk sene emzirdim bu deneyim oluyorsa evet deneyimim var tatlı kısssSiz daha önce emzirme deneyiminde bulundunuz mu ?
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızbağırmamaya çalışmak olayı büyütmeden memeyi ağzından çekip durumu açıklamak gerekiyormuş… benimki de daha bebişken yapıyordu ama bıraktı şu an 20 aylık ve ısırmıyor çiğnemiyor.
Harikaİki buçuk sene emzirdim bu deneyim oluyorsa evet deneyimim var tatlı kısss
Konu silmek yasak kiBebeğim memeyi ısırmayı nasıl bırakır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?