Bebeğim memeyi ısırıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

selinnnnnnnnnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
23
14
8
28
Kızlar merhaba. Benim 15 aylık bir bebeğim var ve hala emziriyorum. Ilk baslarda her annede ve yenidoğan bebekte olduğu gibi emme konusuna bayağı zorlandık ama çok şükür atlattık 15 ay geçti bayağı alıştık. Asıl konuma geleyim bebeğimin 14 tane dişi var ağzında dişler cıkarken ısırmalar falan oluyor biliyorsunuz iste bu aralar 10 gündür neredeyse bebeğim emerken ısırıyor buna katlanabiliyorum ama birde meme ucunu nasıl anlatsam sakız çiğner gibi çiğniyor emiyor mu emmiyor mu anlamadığım bir şekilde ağzında geveliyor ve bu beni çok rahatsız ediyor hadi ısırmaya dayanabiliyorum ama bu şekilde ağzında çiğner gibi yapmasına tahammül edemiyorum huylanıyorum ne bileyim rahatsız oluyorum bilmem beni anlayan çıkar mı ? Ve çok da suçlu hissediyorum kendimi emzirmeye devam etmek istiyorum ama çok değisik hissediyorum boyle bir sorun yaşadinz mi ne yapmalıyım

Nasıl değişik hissediyorsunuz ? Ve neden suçlu hissediyorsunuz

Dişleri olan bebekler zaten memeyi ısırır, bir süre sonra oyuncak belliyorlar ama siz nasıl değişik hissediyorsunuz anlamadım?

Kızım dha kucuktu 6 aylık fln ısırdı. Ve ben ozmanlar bir kaynaktan ogrenmıstım acıdı dememek lazım diye. Baktım yüzüne hayır dedim ememezsin ifade yapmadan gülmeden etmeden. Bidaha da yapmadı o aylarda bile anlıyorlar. Eger sız emzirmeye devam ederseniz tekrar ısırablrsn ıznını vermiş olursunuz. Her ısırısta bunu yapın. Sizin cocugunuz dha büyük o daha cok anlar. Konusun anlatın asla vermeyn aglasmaya baslaynca ancak. Bakın nasıl kesıyor

Rahatsız oluyorum derken tuhaf hissediyorum derken o ne demek yaa ilk kez bi anneden böyle bişey duyuyorum

Ben sizi anladim, benim kizlarda cok isirirdi mememi, agizlarinda sakiz etmediler hic ama isirirlardi.

Net bi tavirla hayir demeli ve o sirada hemen memenizden çekip kapatmalisiniz.

Bir konuda okumuştum emzirdiği için çocuğunun dişleri çürümüş . Zaten bir zaman sonra fayda vermekten çıkıyor emzirme . Yavaştan bıraktırabilirsiniz doktor kontrolünde artık belli ki oda oyuncak etmiş memenizi

Ben sizi anladim, benim kizlarda cok isirirdi mememi, agizlarinda sakiz etmediler hic ama isirirlardi.

Net bi tavirla hayir demeli ve o sirada hemen memenizden çekip kapatmalisiniz.
Beni anladığınız için çok teşekkür ederim. Ben kendimi suclamaya baslamıştım gelen yorumlardan sonra, tesekkur ederim tavsiyenizi deneyecegim

Evet söylemlerinize katılıyorum ama 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum aramızda oluşan bağın zedelenmesini istemiyorum bıraktırmak için erken gibi geliyor memeye bayağı düskün çünkü

Evet söylemlerinize katılıyorum ama 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum aramızda oluşan bağın zedelenmesini istemiyorum bıraktırmak için erken gibi geliyor memeye bayağı düskün çünkü
Hiç bir anne ve çocuğun arasındaki bağ zedelenmez sizin aranızda görünmez bir bağ var ve o kopacak gibi değil hiç merak etmeyin. Sizin kendi tercihiniz tabiki de ancak söylediğiniz gibiyse zaten çokta emmiyor

bağırmamaya çalışmak olayı büyütmeden memeyi ağzından çekip durumu açıklamak gerekiyormuş… benimki de daha bebişken yapıyordu ama bıraktı şu an 20 aylık ve ısırmıyor çiğnemiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…