1))Süt artırmak istiyorsanız eğer bebeğiniz emiyorsa çok şanslınız hiç saate bakmadan sürekli emzirin emzirmek kadar süt artıran başka bişey yok.
2)eğer hala size yeterli gelmiyorsa emzirdikten sonra 15 dk sağım yapın ben bunun faydasını çok gördüm
3) kesinlikle memede süt bekletmeyin o bi depo değil. Süt üretimi devamlıdır. Meme ne kadar boşalırsa süt yerine tekrar gelecektir.
4) süt yapar diye lütfen tatlıya dadanmayın
5 deneyip süte katkı yaptığını düşündüklerim yazacam altta ;
!!! Isırgan otu bunun hakkında olumsuz yorumlarda var. Ama benim sütümü artırdığını gördüm. Siz araştırın lütfen.
!!!! Rezene kimyon anason üçlüsü
!!! İncir erik üzüm dut kuruları ile şeker ilavesiz komposto
!!!! Tahin, helva, susam,
!!!!!!!! ve kesinlikle yediğim günün ertesi sabahı göğüslerime balon etkisi yapan ve sağım makinasına sarılmama kadar giden sevinç gösterilerine neden olan Tavuk!!!! ve Balık!!!!! Gerçekten çok etkisini gördüm
!!!!!Yeşillik , havuç, kan akışını hızlandıran pekmez,Vişne reçeli
Ve benim için en önemlisi sıcak duş veee memeyi boşalt , memeyi dolu bırakma memeyi boşalt!!! Emiyorsa makineyle boşalt o yoksa elle boşalt ama yeterki sürekli boşalt.
Göüslerin boşaldığı an tekrar dolmak için hemen harekete geçer. Lütfen unutma göğsünü bekletme her iki göğsünü emzir.
(Bu yazıyı yine bu forumda yeni doğum yapmış bir annenin yazdığı yazıdan alıntı yaptım inşallah yardımcı olabilirim)