• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim memede uyuyor

Probis02

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
532
En iyi cevaplar
1
782
23
1 ayını yeni doldurmuş bebeğim var. 2-3 gündür sürekli emerek uyuyor, memeyi bıraksa bile kucağımda uyumak istiyor. Asla yatağına yatıramıyorum. Doğduğundan beri günden güne giderek uykuya dalması zorlaştı. Daha çok küçük kıyamıyorum da, ne yapabilirim?

Dikkatlı bir şekilde yanına yatarak emzirmeyi deneyin uyuyunca kalkarsınız yanından ben bir süre böyle yapmıştım

1 ayını yeni doldurmuş bebeğim var. 2-3 gündür sürekli emerek uyuyor, memeyi bıraksa bile kucağımda uyumak istiyor. Asla yatağına yatıramıyorum. Doğduğundan beri günden güne giderek uykuya dalması zorlaştı. Daha çok küçük kıyamıyorum da, ne yapabilirim?
daha bir aylık normal memede uyuması. Dış dünyaya adapte olma sürecinde şu anda. Zamanla ayrılacaktır

Dikkatlı bir şekilde yanına yatarak emzirmeyi deneyin uyuyunca kalkarsınız yanından ben bir süre böyle yapmıştım
Malesef yine uyanıyor
daha bir aylık normal memede uyuması. Dış dünyaya adapte olma sürecinde şu anda. Zamanla ayrılacaktır
Memede uyuması normal ama dün gece 3ten beri kucağından da inmiyor asla. Babasıyla da durmuyor
😅 Sorun değil ben böyle de otururum ama biraz uyuyabilseydim bu gece daha rahat ilgilenecektim. Uykusuzluk bi süre sonra mahvediyor insanı.

Sıçrama zaman gelmiş sanırım, ebemiz harika haftalar diye bir kitap aldırmıştı. 5 haftada yeni gelişen algılar ile birlikte huzursuz bir dönem geçiriyormuş bebek. İdare edicez artık.

Malesef yine uyanıyor

Memede uyuması normal ama dün gece 3ten beri kucağından da inmiyor asla. Babasıyla da durmuyor
😅 Sorun değil ben böyle de otururum ama biraz uyuyabilseydim bu gece daha rahat ilgilenecektim. Uykusuzluk bi süre sonra mahvediyor insanı.

Sıçrama zaman gelmiş sanırım, ebemiz harika haftalar diye bir kitap aldırmıştı. 5 haftada yeni gelişen algılar ile birlikte huzursuz bir dönem geçiriyormuş bebek. İdare edicez artık.
Benimde böyleydi. Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor yarım saat olsa da uyusam diye bakıyor insan :D ama gerçekten geçiyor göz açıp kapayıncaya kadar. Şu an sizin kokunuzla sakinleşiyor siz istiyor. Bebeğinizin isteklerine kulak verin pişman olmazsınız. Ne kucağa alışır ne memede uyumaya

Benimde böyleydi. Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor yarım saat olsa da uyusam diye bakıyor insan :KK70: ama gerçekten geçiyor göz açıp kapayıncaya kadar. Şu an sizin kokunuzla sakinleşiyor siz istiyor. Bebeğinizin isteklerine kulak verin pişman olmazsınız. Ne kucağa alışır ne memede uyumaya
İnsan nasıl kulak vermez zaten yavrum başka hiçbir şekilde sakinleşemiyor, kim bilir dış dünya ne kadar korkutucu geliyordur ☺️ Sadece 1-2 saat uyusam gece için çok iyi olacaktı ama nasip artık😅

Ayni durumdayiz canim biz 2 aylik olduk hala memede uyuyor besige birakiyorum 5 dk sonra agliyor memedeyken kucKta saatlerce uyur biraksam ne yapicam bende bilmiyorum 🤔

Ayni durumdayiz canim biz 2 aylik olduk hala memede uyuyor besige birakiyorum 5 dk sonra agliyor memedeyken kucKta saatlerce uyur biraksam ne yapicam bende bilmiyorum 🤔
Geceleri nasıl uyuyorsun?

Geceleri nasıl uyuyorsun?
Cok uyuyamiyorum ki en fazla 2 3 saat gunduzleri cok yoruluyor gece araliksiz uyuyor oyle uykuya hasretim ama mecbur kaliyorum turk kahvesi iciyorum sade gunduzleride onu oyalarlarken oda herzaman degil yarim saat kestiriyorum

Eğer şimdi ona kiymazsan ileride acinacak hale düşersin 😂 20 ay uyumadım ben memede uyumayı öğrendi diye. Geceleri aciktigi için uyandığını zannediyodum. 20 aylıkken memeyi biraktirinca uyanmamaya başladı. Lütfen emzirdikten sonra uyandırmaya çalış gazını çıkar yatağa yatir pis pis leyerek uyut

benim koca danamda oyle uyuyordu iki gundur agiz ici yaralari var kocaman。Memeyi agzina bile alamiyor。 insan oyle bosluga dusuyorki emmedigi zaman tarifsiz bisey 。uykusu zamanla duzene girer annesi tadini cikar😍 az sabir cok kucuk bebis

Bu durum çok normal en güvenli yerde. Gazlı veya aç bebekler ayrılmıyor.sicakta gaz azaliyor rahat ediyor o yüzden.sut verdiğiniz için acılı gaz yapan şeyler yemeyin rezene çayı için sutunuz artar bol su için stres ten uzak durun. Bu durum sonsuza kadar sürmeyecek tadını çıkarın bebeğinizle anin

Bu durum çok normal en güvenli yerde. Gazlı veya aç bebekler ayrılmıyor.sicakta gaz azaliyor rahat ediyor o yüzden.sut verdiğiniz için acılı gaz yapan şeyler yemeyin rezene çayı için sutunuz artar bol su için stres ten uzak durun. Bu durum sonsuza kadar sürmeyecek tadını çıkarın bebeğinizle anin
Aç ya da gazlı olduğunu sanmıyorum, sürekli gazını yapıyor, kakası çişide normal, bazen emdikten sonra fazla içtiği için kusuyor bile. Atak günlerindeydi güven ihtiyacından durdu memede. Şimdi emerken uyuyunca yerine yatırıyorum uyuyor

Canım kundak yapıyor musun?

Kızım 4 yaşında bu gece gel kucağımda uyu dedim yatağım daha rahat dedi gitti🤣 aylarca memede uyuduğu için uykusuz kaldım ama o günler ne çabuk geçmiş şimdi gelmiyor bile. Sağlıkla büyüsün yavrunuz daha çok küçük kucağınızda durmak uyumak istemesi çok normal

Back