How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi bebeğim meme alır mı??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

real_queen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
543
0
96
İzmir
0ğlum 3 aylık oldu. malesef meme ucum hiç mi hiç olmadığından doğru dürüst emziremedim. silikon uçla da olmadı dışarılara aktı, bebeğim aç kaldı kilo kaybetti vb mecbur biberon vercez dedi dr. neyse biberona alıştı. ama benim içimde uhde kaldı emzirmek..şimdi bira daha büyüdüğü için meme ucum olmasa da memem ağzına sığıyor. ama bu seferde emmek istemiyor ciyak ciyak ağlıyor. sütüm fışkırıyor,:nazar: çünkü emmemesine rağmen hep sağdım gece gündüz usuanmadan 3 saatte bir. zaman zaman azalsada hiç mama vermeden besleyecek kadar sütüm var. ama ben emzirmek istiyorum. uğraşssam alır mı yoksa çok mu geç ...
:senağlamasenağlamasenağlama:

canım bende tam bir ay sağarak verdim. ama benim meme ucum var. beni emmeyi hiçbir zaman bırakmadı. bizde biberon kullanmıştık. kullandığın biberonun az akışlı olması önemli ben aventin kullanıyorum

"içimde uhte kaldı emzirmek" demişsin ya canım seni öyle çok iyi anlıyorum ki...
benim de 6 buçuk aylık bi kızım var. benim de göğüs ucum yok. aynen her yolu denedim. silikon uç vs. olmadı.. bende aylarca sütümü sağarak verdim. ve emzirebilmek bende de uhte kaldı.. ama kızım 6 aylık olduğunda deneme amaçlı verdim göğsümü ve maaşallah birden lüüpp diye tutuverdi :)
göğüs ucum hala yok. ama çocuk büyüyünce çene kasları geliştikçe tutması kolay oluyo. şimdi gene ara ara sağıyorum sütümü. özellikle gündüz. ama geceleri emziriyorum..
benim sana tavsiyem sen ara ara özellikle çocuğun açken ve uykusu varken göğsüne tuttur.. inşallah Allah yardımcın olur ve emer seni.. ama emmezse de dert etme. hiç olmassa anne sütünü alıyormuş canım..
Allah yardımcın olsun.. sağlıcakla büyüt bebişini..

ben de sütümü sağarak veriyorum. üstelik çevremdekilerin sütümü sağdığım için eleştirileriyle karşı karşıya kalıyorum. sanki ben seçtim bu yolu. tek umudum biraz büyüyünce memeyi daha iyi tutması... umarım emzirmeyi başarabiliriz.

Back