- 6 Haziran 2016
- 87
- 57
- 8
- 32
Oncelikle cok gecmis olsun,bizde teshis konulana kadar kac dr gezdik bilmiorum, ve sonunda anlasildi hayatimizda ilk defa duydugumuz aslinda pek cok cocukta olabilen dogumsal,1 veya 2 yasinda tamamen gecebilecek bir rahatsizlikmis.. İnsaAllah sizin bebeginizde hemen atlatir buyudukce dahada azalicak ins,Ay insaallah ya tanisi zor kondu bize 3 kez kuvezde yattik insaallah atlatiriz hayirlisiyla
Uyuyunca al emziği canım hafif yüksek ve yan yatır gazi çıkmadan yatırma ön dk sonra yatır beslediktenSelam
Benim de bebeğim 54 günlük ve bize de laringomalazi teşhisi kondu.merak ettiğim bebegimi uyuturken reflu yataklarının kullanSam kolay nefes almasına yardimci olur mi ve bi şey daha bebeklerinize emzik veriyo musunuz.bebeğim emzik le uyumaya alışık ancak son zamanlarda tikaniyo
Bnm oğlumda Malesef laringomalaziSelam
Benim de bebeğim 54 günlük ve bize de laringomalazi teşhisi kondu.merak ettiğim bebegimi uyuturken reflu yataklarının kullanSam kolay nefes almasına yardimci olur mi ve bi şey daha bebeklerinize emzik veriyo musunuz.bebeğim emzik le uyumaya alışık ancak son zamanlarda tikaniyo
Oncelikle cok gecmis olsun,bizde teshis konulana kadar kac dr gezdik bilmiorum, ve sonunda anlasildi hayatimizda ilk defa duydugumuz aslinda pek cok cocukta olabilen dogumsal,1 veya 2 yasinda tamamen gecebilecek bir rahatsizlikmis.. İnsaAllah sizin bebeginizde hemen atlatir buyudukce dahada azalicak ins,
Bizim de laringomalimiz var suan 15 ayligiz hasta oldugumuzda kendisini gosteriyor ilk 7 ay hiriltimiz hic kesilmedi ve uyurken horlama sesi doktorumuz bebegim erken dogdugu icin nefes borusu gelismemis dedi kesin bi bilgi icin ameliyat ortaminda uyutarak bakmamuz lazim dedi ama baksakta kesin bulgu desekte tedavisi yok bosuna narkoz vermeyelim dedi sizin laringomalazini nasil belirtileriArkadaşlar benimde 2 yaşında oğlum laringomalazi var hala geçmedi doktorumuz ameliyathane ortamında bakmamız lazim dedi bunun için anestezi gerek ne yapayim bilmiyom
Merhaba. Genellikle oncelikle gecmis olsun. Gecmis bitmis sizin laringomalazi. Darisi basimiza. Size de sormak isterim bebeginizde kilo alimi peoblemi var miydi?Merhaba,
En son kızım 5 aylıkken yazmışım şu anda çok şükür kızım 21 aylık ve laringomalaziye dair hiçbir şey kalmadığını söylemek istiyorum.. Bahar ayları ve yaz geliyor d vitamini önemli arkadaşlar bebeklerinize düZenli d vitamini verin ve güneş görsünler, daha önce de dediğim gibi endişelenmeyin tüm doktor uzman ve profesörler bunun geçici olduğunu söylüyor öyle de gerçekten... Geçicek fazla kafaya takmayın ve kimseye de ah vah dedirttirmeyin bebeklerinize.. Rahat olun bebeğiniz büyüyor herşey daha güzel olacak inşallah... Allah dermansız hastalık vermesin, bu kıkıtdağın sertleşmemesinden kaynaklı geçici bir süreç, kıkırdak kalsiyum anne sütü d vitamini gibi etkenlerle de güçlenecek ve geçecek Allahın izniyle... Siz bebeğinizin ve anneliğinizin tadını çıkarmaya bakın.. Çok sevgiler...
Cnm uzman dr a mutlaka goturun, emmede sorun yasiyorsaniz, dr bize yeme sorunu varsa takip edilir demisti bizim yemesinde sorun yoktu ama beni emmeyi reddetti zorlandigi icin mamaya basladik duzenli kilo almisti,ins sizinde hemen almaya baslar kiziniz kiloSesimi duyun lütfen bu hastalığı olan bebeklerinizde kilo alım problemi var mıydı? Kızım 2 aylık 3 kilo doğdu şuan 4,4 kilo çok az alıyor bu hastalıkla ilgisi olabilir mi bilen biri yardımcı olursa sevinirim
Emerken göğsümü çekip bırakıyor çırpınıyor bildiğin ağlıyor geri alıyor mememi yine aynı şeyleri yapıyor doktor alerjiden şüphelendi ama alerjisi yokmuş çok şükür bizim bir de kasık fıtığımız var bundan da olabilir gibi geliyor bu çırpınmaları falan mamaya başlamımızı söyledi doktorumuz ama kızım onu da almak istemiyor napacağımı şaşırmış durumdayım gerçektenCnm uzman dr a mutlaka goturun, emmede sorun yasiyorsaniz, dr bize yeme sorunu varsa takip edilir demisti bizim yemesinde sorun yoktu ama beni emmeyi reddetti zorlandigi icin mamaya basladik duzenli kilo almisti,ins sizinde hemen almaya baslar kiziniz kilo
Farkli mamalar ve biberon deneyin her mamayi almayabiliyor bebisler ve biberon ucuda onemli ben avent kullandim memnundumEmerken göğsümü çekip bırakıyor çırpınıyor bildiğin ağlıyor geri alıyor mememi yine aynı şeyleri yapıyor doktor alerjiden şüphelendi ama alerjisi yokmuş çok şükür bizim bir de kasık fıtığımız var bundan da olabilir gibi geliyor bu çırpınmaları falan mamaya başlamımızı söyledi doktorumuz ama kızım onu da almak istemiyor napacağımı şaşırmış durumdayım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?