Çocuk Hastalıkları Bebeğim Laringomalazi | Yaşadıklarımız ve Paylaşımlarımız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ay insaallah ya tanisi zor kondu bize 3 kez kuvezde yattik insaallah atlatiriz hayirlisiyla
Oncelikle cok gecmis olsun,bizde teshis konulana kadar kac dr gezdik bilmiorum, ve sonunda anlasildi hayatimizda ilk defa duydugumuz aslinda pek cok cocukta olabilen dogumsal,1 veya 2 yasinda tamamen gecebilecek bir rahatsizlikmis.. İnsaAllah sizin bebeginizde hemen atlatir buyudukce dahada azalicak ins,

Kizimin diger sorunlarina uzulmekten buna firsat bulamadim... Sonucta gecici rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin su guzel gunlerde kimin duasi kabul olunur bilinmez hafsanuruma lutfen dua edin. Rabbim razi olsun

Selam
Benim de bebeğim 54 günlük ve bize de laringomalazi teşhisi kondu.merak ettiğim bebegimi uyuturken reflu yataklarının kullanSam kolay nefes almasına yardimci olur mi ve bi şey daha bebeklerinize emzik veriyo musunuz.bebeğim emzik le uyumaya alışık ancak son zamanlarda tikaniyo

Uyuyunca al emziği canım hafif yüksek ve yan yatır gazi çıkmadan yatırma ön dk sonra yatır besledikten

Kızlar ben varım oğlum 3.5 aylık çok korkuyorum neler yapıyorsunuz

Bebeğim çok hareketli ilgisi var mı? Sizinkiler Nasıl

Bnm oğlumda Malesef laringomalazi 3.,5 aylık siz neler yapıyorsunuz paylaşalım hızmet bana halimden anlarsınız Allah şifa versin çok zor her an nefesini takip etmek

;( çok zor oğlum 3.5 aylık inş gecer sürekli negeşsbş takip ediyorım birde çok hareketli sizinkiler Nasıl

Arkadaşlar benimde 2 yaşında oğlum laringomalazi var hala geçmedi doktorumuz ameliyathane ortamında bakmamız lazim dedi bunun için anestezi gerek ne yapayim bilmiyom

Arkadaşlar benimde 2 yaşında oğlum laringomalazi var hala geçmedi doktorumuz ameliyathane ortamında bakmamız lazim dedi bunun için anestezi gerek ne yapayim bilmiyom
Bizim de laringomalimiz var suan 15 ayligiz hasta oldugumuzda kendisini gosteriyor ilk 7 ay hiriltimiz hic kesilmedi ve uyurken horlama sesi doktorumuz bebegim erken dogdugu icin nefes borusu gelismemis dedi kesin bi bilgi icin ameliyat ortaminda uyutarak bakmamuz lazim dedi ama baksakta kesin bulgu desekte tedavisi yok bosuna narkoz vermeyelim dedi sizin laringomalazini nasil belirtileri

Bizimde 15 aya kadar uyurken horlama sesi gibi vardı diğer odadan duyuluyordu şuan uyurken ses yok normal Sa glikli birey gibi uyuyor ama soğuk havalarda azda olsa hırıltı yapıyor sakın otururken hırıltı yok oynarken yürürken hırıltı yapiyo doktorumuz belki dedi bunu tetikleyen başka bisey var diye uyutup bakmamız lazim dedi laringomalazi en fazla 15 yada24 ayda tamamen iyileşiyor dedi şuan bende kararsizim narkoz riski değilmi sizin doktorunuz bu konuda ne dedi

Benim de 35 günlük kızım var doğar doğmaz laringomalazi dendi doktor hırıltının nefes almasına engel olmadığını söyledi ama bir kaç gündür tükürüğünü yutarken nefesini tutyor gibi oluyor birden hızlı hızlı nefes almaya başlıyor gece takip edeceğim diye uyuyamıyorum gündüz desen gene öyle yanından ayrılamıyprum biran önce geçse bebeklerimiz rahatlasa çok zor bi süreç

Anestezi hakkında bilgisi olan yokmu oğluma anestezi yaptirmalimiyim laringomalazi olan çocuklara tehlikeli mi acaba anestezi yaptıran yokmu kimse

Merhaba. Genellikle oncelikle gecmis olsun. Gecmis bitmis sizin laringomalazi. Darisi basimiza. Size de sormak isterim bebeginizde kilo alimi peoblemi var miydi?

Sesimi duyun lütfen bu hastalığı olan bebeklerinizde kilo alım problemi var mıydı? Kızım 2 aylık 3 kilo doğdu şuan 4,4 kilo çok az alıyor bu hastalıkla ilgisi olabilir mi bilen biri yardımcı olursa sevinirim

Cnm uzman dr a mutlaka goturun, emmede sorun yasiyorsaniz, dr bize yeme sorunu varsa takip edilir demisti bizim yemesinde sorun yoktu ama beni emmeyi reddetti zorlandigi icin mamaya basladik duzenli kilo almisti,ins sizinde hemen almaya baslar kiziniz kilo

Emerken göğsümü çekip bırakıyor çırpınıyor bildiğin ağlıyor geri alıyor mememi yine aynı şeyleri yapıyor doktor alerjiden şüphelendi ama alerjisi yokmuş çok şükür bizim bir de kasık fıtığımız var bundan da olabilir gibi geliyor bu çırpınmaları falan mamaya başlamımızı söyledi doktorumuz ama kızım onu da almak istemiyor napacağımı şaşırmış durumdayım gerçekten

Farkli mamalar ve biberon deneyin her mamayi almayabiliyor bebisler ve biberon ucuda onemli ben avent kullandim memnundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…