• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegim kusuyor

askprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
412
1
96
39
- Yurtdışı
arkadaslar merhaba benim bebegim nerdeyse 2 aylik ve beni emdikten sonra gazini cikartiyorum emdigi butun sutu geri cikariyor ve aglamaya absliyor yani acikiyor doktoru ilac gibi bsiey verdi ama faydasi yok ne yapabilirim kusmasini azaltmak icin yardimci olursaniz sevinirim

benim kızımdada var aynı dert...bazen süt kesigi gibi azcık kusuyo ama bazen yok yok çogunlukla mama yedikten veya emdikten hemen sonra oldugu gibi geri çıkarıyor çogunu...direk süt yani...bilemiyorum napcam doktorumuz bişi demedi bu konuda...arkadasımın bebegindede olmuş 8 ay kusmus yavrucak.yigenimdede vardı 1 yasına dek kustu...mide kapakları gevşek oluyomuş sonra kendi kendine düzeliyomuş ...allah yardımcımız olsun umarım bizimkiler çok uzun sürmez....

canım öncelikle allah yardımcın olsun.benim bebeğim 3 aylık kusma problemimiz yok ama ablamın bebeği 7 aylık hala kusuyor kimi çocukta olurmuş böyle fazlalığını çıkartırmış.

canım benim bebeğim 5. ayına girdi ama hala kusuyor dediğin gibi ben emzirdikten sonra biraz yatırıyorum sonra gazını çıkarıyorum bir dene istersen.bu arada doktorlar bu duruma fizyolojik reflü diyolar 6 ay ile 24 ay arasında geçermiş.yeterli kiloyu alırsa kusmasını önemsemiyorlar

kızlar bende aynı dertten çok çektim dr bana motilium ve gavicon verdi onun haricvinde gaz yapmayan mama veya kusmayı önleyici mama kullanıyorduk yattığı yer yatay konumda olmalı az ama sık sık emzirin ve emzirdikten sonra bir müddet yatay konumda beklerip o şekilde gazını çıkarın şükür biz kurtulduk bu durumdan geçmiş olsun

evet idrar tahlili istiyor doktor kusan bebekte...gizli bir idrar yolu enfeksiyonu olabiliyormuş ben,im kızımda bişi çıkmadı allaha şükür.kilo alımı normlase önemi yok dedi.

benim oğlumdada aynı sorun var maalesef doktor reflüsü var dedi normadede ağzındanda tükürük geliyo yüksek yatır dedi bende emzirince yüksek yatırıyorum sonra gazını cıkartıyorum sonra hemen emziği tıkıyorum

bizimkindede reflü vardı baya ilaç kullandık ama geçmedi.şuan 7 buçuk aylık ve artık baya azaldı.güünde belki 2 kere kusuyodur.kendi kendine oturmaya falan başlayınca geçecektir büyük ihtimalle.geçmiş olsun,omuzumda aylarca mendillerle gezdim.çok zor çok.inşallal biran önce geçer..

Back