Çocuk Hastalıkları Bebeğim kulağını tutuyo

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mersel

ikinci kez anne oluyorum
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
445
69
643
Arkadaşlar kızım yarın 3 ayını dolduracak. 2 gündür kulağını tutuyor. Ama herhangi bir huzursuzluğu ağlaması vs. yok. Diş çıkarıyor olabilir mi bu kadar erken? Hafta sonu doktora götüreceğim ama şimdiden size sorayım dedim, orta kulak iltihabı falan diye okudum ama hiç belirti yok, sadece kulağıyla oynuyor.

ilk önce gçmiş olsun. benim oğlumda çok yapardı çoğundada orta kulak iltihabı boğaz iltihabı lursuu. bunu dışında saçları kaşınıyor olabilir veya kndini tanımaya başladığı için kulak ilgisini çekiyor olabilir. huzursuzluğu yoksa korkma ama yinede ihmal etme .

seheryıldızı, yazdığını anlamadım. "çoğundada orta kulak iltihabı boğaz iltihabı lursuu."
olurdu mu demek istedin. Tehlikeli bir durum demek ki.

Doktora gittik bugün, şükür iltihaplık bir durum yokmuş. Yatarak mı emziriyorsun diye sordu, geceleri uykusu bölünmesin diye yanına yatarak emziriyorum. Kulağına süt kaçarmış. Yatarak emzirme dedi. Şaşırdım. Kulağına süt kaçtığını ilk kez duydum. Yatarak emziren arkadaşlar sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı?

merhabalar mersel benim de aynı şekilde bebeğimin eli sürekli kulağında idi doktora götürdüğümde yatarak emzirmemem gerektiğini söyledi malesef ben senin kadar şanslı değilmişim orta kulak iltihabı başlangıcı olmuş bile bebeğimde antibiyotik kullandık çok şükür şimdi bebeğim ii birde yatarak beslemekte çok yanlışmış bu da bir sebep oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…