• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim küçük gösteriyor

susukunhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
208
324
53
9 aylik bebegim var.cok gazli ve sorunlu bir bebekti.daha emekliyemiyor ama oldugu yerde surunuyor.kilosuda normal ama 4 ayligindan beri herkes kucuk gosterdigini soyluyor.simdi hala kimse 9 aylik olduguna inanmiyor.dun 7 aylik bebekle yan yana oturdu geecekten benim kizim yaninda kucuk kaldi bile.yemesi istahi iyi ama kucuk gostermesi endise edilecek bir durummu?kizim minyon tipli oyuzdenmi acaba.bu durumda bebegi olan varmi?

Benim kızım da yaşıtlarından hep küçüktü insanlar çocuklarını bana göstermemeye çalışırdı nazar olur diye benimkini küçük görünce, etkilenmemeye çalışırdım, bizim gibi minyon ve iştahsız, iyi gelişmiş yaşıtlarından bir kafa küçük, hareketleri de hep geride oldu oturma emekleme yürüme yine de Allah sağlık versin, ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum

Ikizlerimin kiz olani da oyle. Dogdugunda erkekten iri duruyodu kusmasi ve istahsizligi yuzunden kilo olarak geri kaldi. Minicik kedi yavrusu gibi bisey. Yuzu kasik kadar. Rabbim can sagligi versin acilarini gostermesin. Kizsa eger minyon olmasi daha iyi ilerde yasini da gostermez :KK48: mesela ben 27 yasindayim ama kimse 18den fazlasin demiyo cok hosuma gidiyo

Benimkide yasitlarindan buyuk duruyo 2.5 yasinda cok nazar ediyolar sagligi yerinde olsunda onemli deil

Back