- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.140
-
- Konu Sahibi oglumherseyim
3 saatte bır 90 cc yeterlı bence o aydakı cocuk ıcın.. ayrıca yemek sonrası gazını cıkar , ayaklarıyla bısıklet cevırır gıbı masaj yap, aptamıl pronutra kullandım ben bır yıl anne sutu almadı sıkıntı yasamadık. arada rezene cayı ver bır ıkı cay kasıgı kadar mumkunse aktardan alınmıs olsun.. baska da yapabılecegın bırsye yok.52 günlük olduk ama oğlum kolik... Ne yapacağımı bilmiyorum beni emmiyor oğlum mama veriyorum Mardin de ki Dr ilk aylarda doyma hissi yoktur ne zaman isterse mama ver dedi Antalya da ki Dr iki saatte bir 80 cc verebilirsin dedi Mardin de ki 5-10 cc arttır dedi 110 cc oldu iki saatte bir. Dün kolik şikayeti ile Dr a gittik ankara dayız Dr 3 saatte bir 110 cc ver dedi ama oğlum o kadar durmaz. Aptamil veriyordum kabızlık sıkıntısı yoktu sma ya çevirdik kabızlık yaptı. kolik bebek için yatak, mama, ilaç ve her türlü öneriye çok ihtiyacım var lütfen yardım edin.
Biogaia damla kullanıyorum sabahları 5 damla canım beni hiç emmedi ilk günler sütüm olmadı mecburen mama verdim şimdi de alıştı biberona emmiyor beni itiyor ağlıyor bende mecburen mama veriyorum. 5250 idi 1 hafta önce kilosu dün Dr ona da çok dedi her Dr farklı şeyler söylüyor ve ben çok acemiyim elim ayağım birbirine giriyor ağlayınca sıkıntısı oluncaBenim kızımı gaz ilaçları rahatlatmıştı. Baya sıkıntı çektim bende 3 ay sürdü ve zor geçti. Kilosu yerindeyse aslında güzelde emiyorsa mama niye ki? Gaz ilacı deneyin bence bitkisel zaten.
3 saat ben durduramam ki oğlumu ortalığı inletiyor çok ağlıyor bide 90 imkanı yok doymaz hep gazını çıkarıyorum zaten üstümde uyuyor başka türlü uyutamıyorum3 saatte bır 90 cc yeterlı bence o aydakı cocuk ıcın.. ayrıca yemek sonrası gazını cıkar , ayaklarıyla bısıklet cevırır gıbı masaj yap, aptamıl pronutra kullandım ben bır yıl anne sutu almadı sıkıntı yasamadık. arada rezene cayı ver bır ıkı cay kasıgı kadar mumkunse aktardan alınmıs olsun.. baska da yapabılecegın bırsye yok.
Biogaia damla kullanıyorum sabahları 5 damla canım beni hiç emmedi ilk günler sütüm olmadı mecburen mama verdim şimdi de alıştı biberona emmiyor beni itiyor ağlıyor bende mecburen mama veriyorum. 5250 idi 1 hafta önce kilosu dün Dr ona da çok dedi her Dr farklı şeyler söylüyor ve ben çok acemiyim elim ayağım birbirine giriyor ağlayınca sıkıntısı olunca
Canim oncelikle sabir diliyorum.benim 2 bebegim de kolikti.2. Su an 55 gunluk hala kolik.bunun hicbir yolu yok.bazi cocuklar 3 ay aglar ben bunu anladim artik denemedigim hicbirsey kalmadi.sana tek onerim yalniz kalma.sana yardimci olacak birileri olsun heo yaninda.cunku sen gerildikce bebegin koligi artıyor.senin psikolojin iyi olmali sakin kalabilmelisin.benimki emme bagimlisi sadece memede susuyor fazla emdigi icin icip icip kusuyor.ne yaptıysam emzik almadi halbuki ilk oglum emzikle sakinlesiyordu.gaz giderici vs filan surup bitki ilac hak getire hiçbirinin faydası yok.3 ay sabir sabır diliyorum52 günlük olduk ama oğlum kolik... Ne yapacağımı bilmiyorum beni emmiyor oğlum mama veriyorum Mardin de ki Dr ilk aylarda doyma hissi yoktur ne zaman isterse mama ver dedi Antalya da ki Dr iki saatte bir 80 cc verebilirsin dedi Mardin de ki 5-10 cc arttır dedi 110 cc oldu iki saatte bir. Dün kolik şikayeti ile Dr a gittik ankara dayız Dr 3 saatte bir 110 cc ver dedi ama oğlum o kadar durmaz. Aptamil veriyordum kabızlık sıkıntısı yoktu sma ya çevirdik kabızlık yaptı. kolik bebek için yatak, mama, ilaç ve her türlü öneriye çok ihtiyacım var lütfen yardım edin.
O kadar sık mama değişme diyorlar o zamanda her kafadan bi ses çıkıyor ama değişirsem rahatlar dimiGeçmiş olsun canım. Doktorundan barsak bakterileri var onlardan iste. Yararlı bakteriler kolik için yardımcı olur. Sancısını falan alıyor. Karnını sıcak tut ve masaj yap ayaklarına karnına. Saat yönünün tersine hareketle masaj yapman faydalı olacaktır. Mama olarak gaz sancıları yaşayan bebekler için her markanın var hangisini istersen alabilirsin. Rezene çayı verebilirsin birkaç çay kaşığı. Milupanın humananın falan var bebeklere özel. Mamayı tekrar aptamile dön madem sma kabızlık yaptı sıkıntı yaşamasın kuzu
O kadar sık mama değişme diyorlar o zamanda her kafadan bi ses çıkıyor ama değişirsem rahatlar dimi