• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi BEBEĞİM KÖFTE YEMİYOR:( (önceden yiyordu)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

FONDILYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
202
1
96
İzmir
Merhabalar;
17 aylık bir kızım var. Neredeyse 9 aylıktan bu yana köfteyi elimle ufak parçalar halinde koparım besliyordum kızıma. Ve iştahla da yiyordu. Ama son ikihaftadır köfte yedirmek ne mümkün:( sebze yemeklerinin ya da çorbaların içinde kıyma ve eti ezerek zaten yediriyorum. onda bir sorun yok. benm sorunum parçalı şeyleri hiç bi yemiyecek benim bebişim? hiçbir şeyi blander dan geçirp yedirmedim. Hep çatalla esdim öyle yedirdim. Ekmeği eline veririm yer. Nooldu benim kuzuma da köfte yiyemiyor? Fikri olan var mı?
Bu arada balığı sadece balık köftesi şeklinde yiyordu. Bu durumda balık da yiyemeyecek:(
Sevgiler..

canım elinde yermi acaba kendisi versen..benimkiler mesela öle ellerine bişey alıp yemeyi çok seviyolar...biraz kirletir belki elini üstünü ama denemeye değer bence..

Back