• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim kırmızı parçalar kustu..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
448
42
arkadaşlar bebeğim 25 günlük bugün emzirdikten yarım saat kadar sonra yanına gittim ne göreyim.. kusmuş ve kusmuğunda kırmızı parçalar var.. tahmin edersiniz ki sadece anne sütü alıyor.. bunun dışında ne ateşi var ne halsizlik ne ağlama.. tam tersine çok sakin.. doktoru aradım tekrar ederse getirin dedi..
bu arada sol göğsüm de bi acı var sanki içerden iğneler batıyor.. acaba göğsümden mi kan geldi.. telaşlanmamaya çalışıyorum ama aklım hep onda..
başına gelen var mı böyle bişey? benneyaptımki

Meme ucunda kanama olduysa ve farketmediysen bundan olmuş olabilir canım. Öteki türlüsü çok ciddi bir durum olur, Allah korusun! Biraz elinle sağ bakalım memeni temiz bir peçeteye sütün rengi nasıl gelecek,kanama olacak mı?

Eğer memenden geliyorsa sorun değil, iltihaplı bile olsa bebegine zararı olmaz merak etme ama basit bir meme ucu çatlağından öteyse doktorunla konuş süt kanalların iltihaplandıysa çok ağrılı olur zaten.

Son düzenleme:
Meme ucunda kanama olduysa ve farketmediysen bundan olmuş olabilir canım. Öteki türlüsü çok ciddi bir durum olur, Allah korusun! Biraz elinle sağ bakalım memeni temiz bir peçeteye sütün rengi nasıl gelecek,kanama olacak mı?

Eğer memenden geliyorsa sorun değil, iltihaplı bile olsa bebegine zararı olmaz merak etme ama basit bir meme ucu çatlağından öteyse doktorunla konuş süt kanalların iltihaplandıysa çok ağrılı olur zaten.

biraz sağdım ama görünürde bişey yok inşallah sorun bendedir.. senağlama

canım tekrar bu şekilde kusarsa kustuğuyla birlikte doktora götür.analiz edilip ne kusmuş anlaşılır.

arkadaşlar bebeğim 25 günlük bugün emzirdikten yarım saat kadar sonra yanına gittim ne göreyim.. kusmuş ve kusmuğunda kırmızı parçalar var.. tahmin edersiniz ki sadece anne sütü alıyor.. bunun dışında ne ateşi var ne halsizlik ne ağlama.. tam tersine çok sakin.. doktoru aradım tekrar ederse getirin dedi..
bu arada sol göğsüm de bi acı var sanki içerden iğneler batıyor.. acaba göğsümden mi kan geldi.. telaşlanmamaya çalışıyorum ama aklım hep onda..
başına gelen var mı böyle bişey? benneyaptımki

canımbende de oldu..sonradan fark ettim emerken kanıyormuş göğsüm bebek onu emip sonradan çıkartıyor..göğüs ucuna bakım yap.göğüs yaran geçince bunlarda geçeçek merak etme..kafana takma..evicap kapsülü tavsiye ederim..

canımbende de oldu..sonradan fark ettim emerken kanıyormuş göğsüm bebek onu emip sonradan çıkartıyor..göğüs ucuna bakım yap.göğüs yaran geçince bunlarda geçeçek merak etme..kafana takma..evicap kapsülü tavsiye ederim..

dünden beri kontrol ediyorum tekrar etmedi çok şükür.. sanırım dediğin gibi göğsümden kaynaklanıyor.. yorumlarınız için çok teşekkür ederim..

Bir keresinde emzirdikten sonra bebeğimin ağzını kan içinde görüp şoka girmiştimeyvahedigeldismile
Meğer göğüs ucu kan toplamış, benimki de emerken onu bi güzel patlatmış. Ondan ötürükaydirigubbakcemile3

Mrh.benim bi arkadaşın başına böyle bişey gelmişti.resmen kıpkırmızı bir iki parçaydı.biz çok korkup parçaları alıp doktora gitmiştik.çok kötü hastalıklar aklımıza gelmişti.doktor baktıktan sonra test yapmaya gerek duymayarak korkulacak bişey değil bu bazen çok nadirde olsa balgam bu şekilde çıkabiliyor demişti.böyle bişey de olmuş olabilir ama arkadaşlarında dediği gibi tekrarlaması halinde hemen parçaları alıp bi doktora gidin.ihmal etmeyin önemli bi şey de olabilir olmayabilirde en azından bişey olmasa bile içiniz rahat eder.geçmiş olsun...

Back