• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim Kimseyi Yabancılamıyor

Merhaba anneler 10aylık bi bebeğim var kimseyi yabancılamıyor kimin kucağına versek duruyo anne ya da baba olarak o an için biz var mıyız orda mıyız farkımıza bile varmıyor ve bu durum beni çok üzüyor ben istiyorum ki annesi olarak bi farkım olsun bana bi düşkünlüğü olsun ama yok bana yardımcı olun bu durum geçici mi böyle şeyler yaşayan oldu mu bebeğiyle alakalı?
Bırakın öyle olsun 19 aylık oğlum var 1 yaşa kadar yolda gördüğü yabancıya bile atılırdı, konu komşu sevmeye götürürdü saatlerce gelmese beni aramazdi şuan ben ve babası hariç kimsede durmuyor aynı evde bile başka bir odaya gitsek bizi görene kadar ağlıyor. Ben şuanda birine bırakıp bir işimi hallqrtmeye gidemiyorum eşimle başbaşa bir yere gitmek istesek gidemiyoruz yapışık üçüz gibiyiz.

Bırakın öyle olsun 19 aylık oğlum var 1 yaşa kadar yolda gördüğü yabancıya bile atılırdı, konu komşu sevmeye götürürdü saatlerce gelmese beni aramazdi şuan ben ve babası hariç kimsede durmuyor aynı evde bile başka bir odaya gitsek bizi görene kadar ağlıyor. Ben şuanda birine bırakıp bir işimi hallqrtmeye gidemiyorum eşimle başbaşa bir yere gitmek istesek gidemiyoruz yapışık üçüz gibiyiz.
Bi an ben mi yazdım bunu dedim😂😂😂birimizden biri öteki odaya geçse evde kıyamet kopuyo.Dediginiz doğru biz de yapışık ucuz gibi geziyoruz 😀🤭

Ya işte insan korkuyo her şey yolunda gitsin istiyo yani bana nefes aldırmasın demiyorum tabikide ama anne baba olarak bi farkımız olsun istiyorum 🙂

10 aylik bebekte otizm olsa anlasilmaZ mi? Konuşmuyorsa bile göz teması, gülmesi vs durumlardan.tek bir sebeple otizm belirtisi diye üzülmeyin

Bi an ben mi yazdım bunu dedim😂😂😂birimizden biri öteki odaya geçse evde kıyamet kopuyo.Dediginiz doğru biz de yapışık ucuz gibi geziyoruz 😀🤭
Düzelicez inşaAllah 😂😂 bazen gerçekten çok bunaliyorum bir nefes almak istiyorum, gece gündüz evde dışarda sürekli yapışığız ( Allah yokluğunu göstermesin tabi) bazen çok bunalıp sesimi yukseltiyorum sonra çok üzülüyorum.

Back