Bebeğim Kimseyi Yabancılamıyor

kaygilibianne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
25
14
3
35
Merhaba anneler 10aylık bi bebeğim var kimseyi yabancılamıyor kimin kucağına versek duruyo anne ya da baba olarak o an için biz var mıyız orda mıyız farkımıza bile varmıyor ve bu durum beni çok üzüyor ben istiyorum ki annesi olarak bi farkım olsun bana bi düşkünlüğü olsun ama yok bana yardımcı olun bu durum geçici mi böyle şeyler yaşayan oldu mu bebeğiyle alakalı?

Olması gereken sizin çocuğunuz verdiği tepki o yüzden sevinin çünkü yabancılamama otizm belirtisi
Ama bu bebeğin karakteri ile de ilgili bir durum. Benim oğlum da bebekken bize düşkün değildi ki ben de sizin gibi sorgulardim.Ve öyle de büyüdü gitti.Bence boşuna kaygilanmayin.

Olması gereken sizin çocuğunuz verdiği tepki o yüzden sevinin çünkü yabancılamama otizm belirtisi

Benim oğlum yabancılamaz kimseyi, kızım eve gelen olunca kaçar ağlayarak. Otizm belirtisi olmuş olsa bile tek başına bir şey ifade etmiyor bence. 19 aylıklar, gayet normaller. Oğlumu bugün bıraksam anneme beni 1 hafta aramaz kesin, kızım tuvalete bile göndermez.

Ben hiç internete bakmıyorum bu gibi durumlarda, orada her şey var. En güzeli doktora danışmak.

Çok teşekkür ederim cevabınız için böyle şeyler duymaya ihtiyacım var kendimi yiyip bitiriyorum öbür türlü

Çok teşekkür ederim cevabınız için böyle şeyler duymaya ihtiyacım var kendimi yiyip bitiriyorum öbür türlü

Yapmayın, dert aramayın kendinize. Her çocuk gerçekten de farklı, bahsediyorum bazen forumda, ikizlerim birbirlerinden karakter olarak o kadar farklılar ki.

Yapmayın, dert aramayın kendinize. Her çocuk gerçekten de farklı, bahsediyorum bazen forumda, ikizlerim birbirlerinden karakter olarak o kadar farklılar ki.
Ya kesinlikle öyle ama işte bebeğim yabancılamıyor diye bi yazınca direkt otizm belirtisi diye karşıma çıkıyo insan ister istemez korkuyor endişe ediyo Allah iyilik sağlık versin çocuklarımıza

Ya kesinlikle öyle ama işte bebeğim yabancılamıyor diye bi yazınca direkt otizm belirtisi diye karşıma çıkıyo insan ister istemez korkuyor endişe ediyo Allah iyilik sağlık versin çocuklarımıza

Amiin inşallah yok yok, başım ağrıyor yazsanız bile neler neler çıkıyor Google’da.

Oglum 13 14 aylik olana kadar boyleydi varmiyim yokmuyum ben kimim umrunda degildii sutcu dedeyle gitmeler kargocuya beni al diye atlamalarrr simdii tuvalete gidemedigim zamanlar oluyor suan 18 aylik ustumden inmiyor yemek yiyemiyorum rahat olun hepsi donemsel

Maşallah. İnşallah benim de 2.olursa öyle olur Bazılarının yabancılaması biraz daha geç başlıyor bir de hafif geçiyor. Sizin de bi iki aya başlar tahminen.

İnşallah öyledir inşallah

Ben varımnerdeyse 12.aya kadar herkesin kucağına koştur koştur gidiyodu.Suan 19 ayligiz biri selam verse kıyameti kopariyomerak etmeyin sizinki de başlar yakında.

Bebeğimin 12.ay kontrolünde doktoru senin için zorlu süreç başlıyor demişti halk dilinde huy değiştirme dediğimiz doktorlara göre karakter değişimi başlıyor. 12 ay civarı başlayan anneye aşırı düşkünlük 18 ay civarı tavan yapar 24 ay itibariyle de tıp dilinde şizofreni dediğimiz 2 yaş sendromu başlar filan diye dönemleri anlatmıştı. Her biri birer gelişim basamağı. Bazı çocuklar daha erken yabancılamaya başlarken bazıları geç başlar.

Ve evet bebeğin yabancılamaması bir erken otizm belirtisidir ama tek başına yeterli değildir. Otizmli yeğenim var ve doktorla bu konuda çok sık konuşuyoruz. Bir kaç ay daha bekleyin bu sürede Farklı belirtiler varmı yok mu takip edin.

Çok teşekkürler yorumunuz için ben bi anne olarak farkım olsun istiyorum bayramda herkesin kucağına gidip beni aramaması Bayram zehir oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…