- 14 Eylül 2014
- 1.778
- 3.380
- 333
Benim de bebeğim 2910 Gr doğdu.ilk bebeğim.ilk hafta sarılık oldu.kilo kaybı yüzde 10 u geçince doktor kan testi yaptı.temiz çıktı .mama takviyesi ile eve gonderdi.2 saatte bir emzir.her 4 saatte bir 45cc mama ver dedi İnanır misinjz iki gün ağladım.ne uyaniyor ne emiyordu.aglama krizimin ortasında dedim doktoru değiştiriyoruz.benim sütüm var anne sütü vereceğim.kuzenim tavsiye etmişti.anne sütünu destekleyen ,gereksiz ilaç yazmayan bir doktor.anlattim durumu tamam dedi bırak mamayı anne sütüne devam.hwm ben rahat ettim hem bebeğim.ilk aylar suekli emzirdim.hic üstümden inmedi desem yeridir.kilosu boyu çok iyi gitti şimdi 4 aylık ve kilosu 6.600.ilk hafta hariç sadece anne sütü verdim.Kızlar bebeğimin doğum kilosu 2815 idi. Kuvezde kaldı. 4 gün önce aldım 2740 di dün gece çok ağlayınca bugün doktora götürdüm . Doktor kilo almamış dedi. Ve sütüm var fazlasıyla ama dün geceden beri içmek istemiyor mamaya basladik. Ama biberonda tutmak istemiyor . 2750 suanki kilosu ben nasıl basedecegim kızlar inanın dünden beri uyumuyorum ama yok. Varmı başına böyle birşey gelen