Kızlar bebeğimin doğum kilosu 2815 idi. Kuvezde kaldı. 4 gün önce aldım 2740 di dün gece çok ağlayınca bugün doktora götürdüm . Doktor kilo almamış dedi. Ve sütüm var fazlasıyla ama dün geceden beri içmek istemiyor mamaya basladik. Ama biberonda tutmak istemiyor . 2750 suanki kilosu ben nasıl basedecegim kızlar inanın dünden beri uyumuyorum ama yok. Varmı başına böyle birşey gelen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim kilo almiyor
- Konu Sahibi Fsly
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Aralık 2019
- 1.824
- 7.083
- 158
- 26
- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.923
- 133
- 38
Zaten ilk hafta %10 luk bir kayıp olur bu çok normal vücudun ödemi gider. Siz bol bol meme teklif edin. Farklı pozisyonlarda emzirmeyi deneyin. Sütünüzde tazyik var mı kontrol edin. Sizinde sütünüzün çoğalması ve azalmaması için mama öncesi meme verin mutlaka. Ne kadar uyarım o kadar üretim. Dut kurusu kürünü uygulayara sütünüzü arttırabilirsiniz. Herşeyden önce stres olmamaya sütünüze güvenmeye çalışın yavaş yavaş toplanacaktır bu durum. Sütün bol olsun arkadaşım
Kilo almamış 4 saatte bir mama desteği verilsin iki hafta sonra tekrar görüşelim dedim . Aynı zamanda anne sütüne devam dediKilosu 14. gün gibi normal düzeyine gelebilir. Bebekler doğduktan sonra kilolarının yüzde 5/10 kadarını kaybederler. Doktor mamaya başlayın kilo almamış dedi mi size? Yoksa sadece kilo almamış mı dedi? İkisi arasında çok fark var.
Sütünüz fazlasıyla var ve mamaya başladınız? Emmiyorsa sağıp biberonla verin niye mama? Biberonu tutmak istemiyorsa başka biberon seçin belki başlığını istemiyordur. Lansinoh deneyin avent deneyin . Mamaya başvurmanız garip saçma ve gereksiz geldi.Kızlar bebeğimin doğum kilosu 2815 idi. Kuvezde kaldı. 4 gün önce aldım 2740 di dün gece çok ağlayınca bugün doktora götürdüm . Doktor kilo almamış dedi. Ve sütüm var fazlasıyla ama dün geceden beri içmek istemiyor mamaya basladik. Ama biberonda tutmak istemiyor . 2750 suanki kilosu ben nasıl basedecegim kızlar inanın dünden beri uyumuyorum ama yok. Varmı başına böyle birşey gelen
Kendi kafama gore başlamadım doktor önerdiği için başladım . Ki onuda istemiyor benide reddediyorSütünüz fazlasıyla var ve mamaya başladınız? Emmiyorsa sağıp biberonla verin niye mama? Biberonu tutmak istemiyorsa başka biberon seçin belki başlığını istemiyordur. Lansinoh deneyin avent deneyin . Mamaya başvurmanız garip saçma ve gereksiz geldi.
Bence doktorunuzu değiştirin. Her annenin sütü bebeğine özeldir ve fazlasıyla var diyonuz.Kendi kafama gore başlamadım doktor önerdiği için başladım . Ki onuda istemiyor benide reddediyor
- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.923
- 133
- 38
Başlarda çoğu annenin sütü yavaş yavaş iner. Sizin inancınız, uyku düzenininiz, huzurunuzla bir de miniğininiin emerek uyarımıyla artacak. Mama kötü biri değil elbette destek gerekiyorsa mutlaka mama ile destekleyin süt gelene kadar. Arkadaşlarımızın dediği gibi farklı biberon ve farklı mamalar deneyebilirsiniz. Bol bol ten tene temas yapın bebeğinizle öpün koklayın sütünüze inanıp güvenin. Aynı şeyleri yaşamış bir anne olarak söylüyorum bunları her şeyi yaptım ve sonunda kazanan ben oldum. Eminim elinden gelenin en iyisini yapıyorsun çok daha iyisinide yapacaksın.
Memeye önce çok istekliydi. Ama son iki gündür resmen istemiyor gibiydi ve sürekli ağlıyordu . Bende doktora götürdüm doktorda dört saatte bir mama dedi ama yine biraktirmadim memeyi emiyor ama istekli değilNye hemn mamaya basladiniz biberona alisirsa memeyi birakabilir kizim oyle olmustu emzirmeye calisin sık sık duzelir
Kardesim yeni dogum yapti .onada tavsiyem once anne sutu sık sık emzirin illaki doyar mama verdikce biberonun rahtligina alisicak emmek zor gelicek ama yinede siz bilirsinz.bnce pes etmeyin.emzik kullaniyormusunzMemeye önce çok istekliydi. Ama son iki gündür resmen istemiyor gibiydi ve sürekli ağlıyordu . Bende doktora götürdüm doktorda dört saatte bir mama dedi ama yine biraktirmadim memeyi emiyor ama istekli değil
Bence biberon kesinlikle vermeyin. Hızlı akıstan dolayı anneyi bırakıyor genelde cocuklar. Zaten anne sütüne ek olarak mama alacakmış. Siringayla verebilirsiniz. Birde mama vermektense sagip vermek daha mantıklı. Beslenmenize dikkat edin. Basit karbonhidrattan fakir proteinden zengin beslenin. Sabahları mutlaka 2 yumurta yeşillik özellikle dereotu öğlen bulgur pilavı yine yeşillik durumunuz müsaitse et yemegi. Bu şekilde kilo alır. Gaz problemi de olmaz
Doktorlar genelde kilolu bebeklere bayılıŕ. Tartıda 100 gr eksik çıksa bile zayıf mama ver diyenleri duydum . Çok takılmamak lazım o yüzden . Siz bol bol emziren gak dedi meme guk dedi meme verin o kendisini zamanla toparlar . İlla kilo alacak diye kendinizi ve bebeği yıpratmayın.
Sütün varsa sakın ama sakın mama verme, ben o hatayı yaptım, hele biberon emzik, seni emene kadar verme, sütün kaybolur gider bir bakmışsın mamayla devam. Belki süt kanalların tıkalıdır bebiş de küçük olduğu iyi çekemiyordur. Emzirme destek sistemi öneririm, internetten bak, onla mama ver (mamayı senin memenden emmiş olacak) böylece hem kanalların açılır hem anne sütü de almış olurKızlar bebeğimin doğum kilosu 2815 idi. Kuvezde kaldı. 4 gün önce aldım 2740 di dün gece çok ağlayınca bugün doktora götürdüm . Doktor kilo almamış dedi. Ve sütüm var fazlasıyla ama dün geceden beri içmek istemiyor mamaya basladik. Ama biberonda tutmak istemiyor . 2750 suanki kilosu ben nasıl basedecegim kızlar inanın dünden beri uyumuyorum ama yok. Varmı başına böyle birşey gelen
Biberon kullanmayın. Meme reddi başlar. Mamayı kaşık biberon veya çay kaşığı ile verin.Kızlar bebeğimin doğum kilosu 2815 idi. Kuvezde kaldı. 4 gün önce aldım 2740 di dün gece çok ağlayınca bugün doktora götürdüm . Doktor kilo almamış dedi. Ve sütüm var fazlasıyla ama dün geceden beri içmek istemiyor mamaya basladik. Ama biberonda tutmak istemiyor . 2750 suanki kilosu ben nasıl basedecegim kızlar inanın dünden beri uyumuyorum ama yok. Varmı başına böyle birşey gelen
- 4 Mart 2022
- 762
- 706
- 33
Bunu bende çok merak ediyorum kız kardeşimin iki oğlu oldu biri 2900 biri 2700 doğdu ama aralarında 6 yaş var. 2900 olan hiç kuveze girmedi normal doğumdu aldık eve geldik 2700 olan 15 gün hastanede yattı. Neyse eve geldikten sonra ne hastanede yatan nede hiç yatmayan yeğenim asla meme almadılar emzirmeye çalışınca çığlık çığlığa kalyolardi memeyle savasyolardi itiyolardi asla ağızlarına alıp emmek istemyolardi üç dört biberonla bu kez de mama denedik hipp Aptamil Aptamilin çeşitleri Bebelac hiçbiri hiçbi biberonla icmediler. 4. Aylarına kdr çocuklar yarı aç yarı tok desem yalan olmaz bu yüzden hep düşük kilolu gittiler 4. Aylarnda doktor onersiyle ek gıdaya başlandı direk çorba yoğurt öğün şeklinde bunu hep merak ettm nye emmediler süt olduğu halde meme almadlar hadi meme almadlar biberon nye tutmadlar mama nye icmediler. Şuan hamileyim ve en büyük korkum bu insan yasaynca anlyor sizi çok iyi anlyrm çok kötü bı durum.. keşke diyebileceğim bı cozumum olsaydı.. acaba iyi bı emzirme danışmanı tutsanız yardım alsanz ise yarar mı ?
Bebeğimin yattığı hastaneden yardım aldım emzirme konusunda ama malesef yine inatlasti. Sütümde azdı tamamen çekildi ve mamaya geçtik mecbur . Beyefendinin canı istmezse onu bile içmiyor . Beni emerken tam göğsümü vereceğim anda öguruyordu bende acaba terlimiyim yada pismi kokuyorum diye günde iki kez falan banyo yaptım ama yok alakası yok . Anne sütünü sağıp biberonla verdim yine ögürdu ve aç kalmasindansa mama yemesi daha iyidir dedim bende ki onada iştahı yok . 2 ay 3 günlük 4300 kg .Bunu bende çok merak ediyorum kız kardeşimin iki oğlu oldu biri 2900 biri 2700 doğdu ama aralarında 6 yaş var. 2900 olan hiç kuveze girmedi normal doğumdu aldık eve geldik 2700 olan 15 gün hastanede yattı. Neyse eve geldikten sonra ne hastanede yatan nede hiç yatmayan yeğenim asla meme almadılar emzirmeye çalışınca çığlık çığlığa kalyolardi memeyle savasyolardi itiyolardi asla ağızlarına alıp emmek istemyolardi üç dört biberonla bu kez de mama denedik hipp Aptamil Aptamilin çeşitleri Bebelac hiçbiri hiçbi biberonla icmediler. 4. Aylarına kdr çocuklar yarı aç yarı tok desem yalan olmaz bu yüzden hep düşük kilolu gittiler 4. Aylarnda doktor onersiyle ek gıdaya başlandı direk çorba yoğurt öğün şeklinde bunu hep merak ettm nye emmediler süt olduğu halde meme almadlar hadi meme almadlar biberon nye tutmadlar mama nye icmediler. Şuan hamileyim ve en büyük korkum bu insan yasaynca anlyor sizi çok iyi anlyrm çok kötü bı durum.. keşke diyebileceğim bı cozumum olsaydı.. acaba iyi bı emzirme danışmanı tutsanız yardım alsanz ise yarar mı ?