arkadaşlar çok kötü bir hafta geçiriyorum...bu konuda fikri bilgisi olanlar benimle paylaşırlarsa çok sevinirim... benim 4 aylık bir oğlum var geçen hafta ateşlendi hastaneye gittik ateşi düşürüldü kan ve idrar tahlili yapıldı hiç bişi çıkmadı neden olabilir dedim soğuk algınlığı olabilir bir daha ateşlenirse getir dediler bundan iki gün sonra oğlumu parka götürdüm dönüşte yüzünde birdenbire kızarıklıklar çıkmaya başladı bir saat içinde falan yüzü ve vücudu benek benek oldu gene gittik hastaneye bu sefer kendi dr umuza alerji dedi alerji ilacı verdi o da geçti... ama asıl sorun ortaya çıktı oğlum geçen ayki kontrolündede 6200 dü bu ayda 6200 bir ay boyunca hiç kilo almamış dr alerjisinin geçmesini bekle sonra tekrar getir tahliller yapılacak dedi.. yarın götürücem ama çok endişeliyim... ve oğlumun yeterli beslenip beslenmediğini anlamak için biberonla veriyorum fark ettimki çok az içiyor günde 500 falan zorlayınca kusuyor ne yapmalıyım bu sorun neden olabilir cevaplarınızı bekliyorum...