Çocuk Hastalıkları bebeğim kendini sıkıyo:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi KBY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

KBY

Yupukçuk böceğimmm
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
148
3
96
İstanbul
arkadaşlar şu son birkaç haftadır oğlumda bişey gözlemledim.kendini sıkıyoo.birkaç saniye sıkıyo öyle.2 dişimzii birden patlattık acaba dişleri kaşındığı için mi yapıyo??çok üzülüyorum.doktora götürmeden önce size bi danişiim dedim belki içimi rahatlatırsınız.genelde yaparlar mı acaba?ağzını tam kapatmadan kendini sıkıyo.inşaAllah kötü bişey değildir we geçicidir.ne diyosunuz?

benim oğlumda yapıyo bunu sinirleniyo gibi birde ellerini sıkıyo biraz asabiyiz :) sizin bebeğinizde de bu şekildemi bilemiyorum ama eğer böyleyse mizaç diye düşünüyorum ben

Canım bana doktorumuzun dediğine göre bebeklerde meme ile kavga etme sendromu olurmuş, üstüne git yoksa memeyi bırakır dedi. Ben şöyle yapıyorum mavi ışıklı balıklarımız var onun önüne gidiyoruz ona bakakalmışken memeyi ağzına tıkıyorum :) Böyle bir yöntemle başarıı oluyoruz ama bebilşlerimiz memeyi bırakmasın !!!!

benim oğlumda 7.ayına girdi kendini sıkıp bi bağırıyo görmelisiniz huy bencede normalde sakin bi çocuk ama istediği olmayınca ortalığı yıkıo kendini sıkarak ağlıyo kendince bişeler söyleniyo
kendim de anaokul öğretmeni idim normal şeyler kafana takma

benimkızım da 2,5 aylık. hem çok geriniyor hemde çok sıkıyor kendini. devamlı ıııhh ııııhhh yapıp duruyor. bu ayki kontrolde sorucam doktora neden acaba diye. şimdi de ellerini öğrenmiş ağzına sokmaya çalışıyor iyice sıkıyor kendini. bizde uyuyamıyoruz bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…