• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim katı çiğneyemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cicime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
105
1
96
43
İzmir
Arkadaşlar kızım 17 aylık bugüne kadar aktı versemde hep öhürdüğü için maalesef lapa yedirdim.Katıya alıştımam için ne yapmalıyım nolur yardım edin.

canım benim bebeğimde 13 aylık dr. 7-8 aylıkken alıştırmaya başlayın diyorlar o gün bugün ne yapıp ettiysem olmadı aynen midesi bulanıyor ve tükürüyor bıkmadan usanmadan o tükürüyor ben veriyorum ama olmadı sonunda aç kalmasın diye püre kıvamında veriyorum yumurtayı bile hafif süt ile ezip veriyorum düşünün artık bazı şeyler kesinlikle alıştırma ile alakalı değil bunu öğrendim ne isteyip istemediklerini kendileri belirliyor zamane bebekleri ne yapalım sağlık olsun elbet bir gün yiyecek ha bu arada işine gelen istediği şeyleri bir güzel yiyor ekmek , çubuk kraker makarna gibi ama onun istemediği hiç birşeyi yediremiyorum

eline ver ekmek elma portokal üstü batacaktır ama kendi kendine yedigi icin zevk alacaktır benim kızımda 20 aylık catalla kendi yemegini kendi yemek istiyor ve su anda ne versem eline yiyor bencede en azında eline bir plastik catal ver önüne kuru yiyeceklerden koy ve kendi kendine yemesini seyret

benim bebeğimde 13 aylık bizde katı bişey yemiyoruz verdiğim zaman öğürüyor 12 dişi var ama nafile alıştımakla alakalı değil eline verin batsın diyorsunuz eline verdiğim zamnanda ağzına götürmüyor ya fırçıyor yada parmaklıyor ama canının istediğini yiyor çubuk kreker filan dedğiniz gibi zamane çocukları bunlar.......kaydirigubbakcemile4

arkadaşlar benim kızım çubuk krakerde yemiyorki.ayrıca yesin diye çatal kaşık veriyorum ama yemeyip yerlere saçıyor karıştırıyor oyun oynuyor

benim oglum 2 yaş 3 aylık valla istedigini hapur hupur yiyor sebzeye gelince ögülcüyüp kusuyor birazda işlerine gelmiyor

Back