Çocuk Hastalıkları Bebeğim kanepeden atladı yürüyemiyor =(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Halime42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
2
0
36
İstanbul
S.a arkadaşlar 19 aylık çok yaramaz bir oğlum var kanepeden atladı cuma akşam yetişemedim ayağının üzerine düştü sonra çok canı acıdı heraldeki bayaa ağladı sonra sustu ama ayağının üzerine basamadığı için korktum ve acile ortopediye götürdük. Röntgen çekildi kırık çıkık yok şükür ama 2 gün olmak üzere hala yürüyemiyor. geçer mi acaba bi fikri olan başından böyle bir olay geçen var mı paylaşır mısınız =( teşekkür ederim.

bende aynı durumla karşılaştım kızım dbüştü kırık çıkık olmaduğı hallde çok ağlıyor ve 4 gündür yürümüyor 17 aylık ve çok korkuyorum acaba ne yapabilirim yardımcı olur musun? :2:

Geçmiş olsun. Yumuşak doku zedelenmesi oluyor. Çoğu zaman kendiliğinden iyileşiyor. Bizimki de poşetin üstine basıp düşmüştü 21 aylık falandı heralde, 15 gün topalladı,sonra geçti. Bir de yanında kesinlikle bahsetmeyin ayağından. Eğer farkederse geçse bile dikkat çekmek için devam edebilir.

geçmiş olsunnn mr çekilebilseydi çoçuk ama küçük oldugu için çekmezlermi bilemiyorum..içiniz rahat eder di,,,

SelAmun aleykum çok yıl gecmis ustünden ama oglum koltukdan dustü 6 gün oluyor ve yuruyemiyor doktora gotrdum rotgen cekildi bisey yok dedi doktor sizde yazmıssiniz aynı durumdayiz nasil iyilestimi kendiliginden mi gecti yoksa yine doktora falan goturdunzmu

SelAmun aleykum çok yıl gecmis ustünden ama oglum koltukdan dustü 6 gün oluyor ve yuruyemiyor doktora gotrdum rotgen cekildi bisey yok dedi doktor sizde yazmıssiniz aynı durumdayiz nasil iyilestimi kendiliginden mi gecti yoksa yine doktora falan goturdunzmu

Merhaba benim de oğlum bugün koltuktan düşmüş herhalde dizlerinin üzerine düştü..biraz ağladı bişey olmuş mu diye baktım morarma felan yok bacaklarını hareket ettiriyor üstüne de basabiliyor fakat emeklerken sürünüyor yerde dizinden destek almıyor çok yürümek te istemiyor hâlâ canı mı acıyor önemli bişey var mıdır siz de aynı durumu yasamissiniz sonra ne oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…