Çocuk Hastalıkları Bebeğim Kakasını Yapamıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
bence fazla poposuyla oynamayın en kısa zamanda çocuk cerrahisine götürün...benim kızım 4 aylıktı hala kaksını haftada bir defa o da fitil ile yapıyordu masaj masaj yağları fayda etmedi çocuk cerrahisine götürdüm makat kontrolu yaptı birde şurup verdi sonra kızım düzeldi kendi kakasını yapmaya başladı...

evet şekerim günde 1-2 çay kaşığı kirazı elimle sıkıyorum suyu damlıyo zaten bi zararı yok dr. öyle dedi hem bağırsaklarınada iyi geliyo mevsim meyvesinin sularını içmesinde ne gibi bi sakınca olabilirki 2 aylıkken başladım ben şimdiye kdrda bişey olmadı çok şükür bebeğimin içerken yüzünü buruşturmasından başka :dance: eskiden bebeklere suda verilirmiş şimdi tavsiye etmiyolar eski emzirenlerle şimdiki emzirenler arasında ne değişti çok merak ediyorum CADIARZUCADIARZUCADIARZU şahsen ben arada su veriyorum:jeyyar:
Canım bende bebeğime mevsim meyvelerinden veriyorum ve hiç birşey olmadı hatta oğlumun gazı olur karnı şişerdi nedense karnı dümdüz ve sadece kakası geldiğinde ağlıyor sen yıne sadece kiraz veriyormuşsun ben 3 üzümün suyu ertesi gün 1 tam kayısı suyu ertesi gün 2 çay kaşığı karpuz suyu hep birer gün arayla evde ne varsa 2 çay kaşığı ev yoğurdu 2 çay kaşığı kiraz yine 2 çay kaşığı limon suyu hepsinin ardından 2 çay kaşığı su ve ben 1.5 aylıkken başlamıştım zararı olabilecek şeyler değil aksine yararı olan şeyler ilk başlarda korkmuştum ama sonra baktım hiçbişey olmadı sonuçta vitamin maşallah oğlumda tam bi dobiç:KK70: ( dobiç tombik demek ) :sm_cool:

bence fazla poposuyla oynamayın en kısa zamanda çocuk cerrahisine götürün...benim kızım 4 aylıktı hala kaksını haftada bir defa o da fitil ile yapıyordu masaj masaj yağları fayda etmedi çocuk cerrahisine götürdüm makat kontrolu yaptı birde şurup verdi sonra kızım düzeldi kendi kakasını yapmaya başladı...

canım şurubun adı nedir bi doktoruma sorucam bnde çünkü benımkı hiç yapamıyor pipisinin ucunda darlık var sünnet olcak acaba makattadamı var??

70 günlük oldu fakat benim müdahalem olmayınca kakasını yapamıyor. ilk ayında sadece beni emiyordu kakası su gibi geliyodu ama o zaman bile yapamıyordu. 2. ayımızda kilo alımı az olduğu için mama takviyesine başladı sanırım mamadan kakasının kıvamı diş macumu kıvamında olmaya başladı şimdi hiçde yapamaz oldu mamasına zeytin yağı katıyorum enjektörle poposuna zeytin yağı sıkıyorum ama yinede saatlerce ıkınıyor ağlıyor ama yapamıyor en sonunda dayanamayıp kulak pamuğunu zeytin yağına batırıp poposunu uyarıyorum hafifce sokarak ancak öle yapıyor. çok üzülüyorum poposuna zarar verirmiyim aceba yada alışkanlık olurda sonra kendi kendine yapması zorlaşırmı acaba doktoru yapamazsa uyar dedi oda olmazsa fitil koy dedi daha hiç fitil kullanmadım ama ne yapmalı ne zaman geçer bilemiyorum. sindirim sistemi daha yeni düzene girecek dedi doktoru popodaki kasları kullanmayı bilmiyor ondan dedi ama ne zaman öğrenecekki ?:26::KK17::KK37:

X