Kizlar meraba , bebeğim bir haftadır kaka yapmiyor. Bazen gazı varmış gibi kasılıyor ağlıyor , kaka yapmadigi için olabilir mi bu kadar sure yapmaması normal mi
Kizlar meraba , bebeğim bir haftadır kaka yapmiyor. Bazen gazı varmış gibi kasılıyor ağlıyor , kaka yapmadigi için olabilir mi bu kadar sure yapmaması normal mi
Bizimde 40 günden sonra başlamıştı. 23 haftalık oğlum. Bacaklarını geriye itip yapsın diye beklediğimi falan biliyorum çok zor gerçekten ama üzülmeyin bi doktora görünün damla verecektir kısa zamanda düzelir
Bizimde 40 günden sonra başlamıştı. 23 haftalık oğlum. Bacaklarını geriye itip yapsın diye beklediğimi falan biliyorum çok zor gerçekten ama üzülmeyin bi doktora görünün damla verecektir kısa zamanda düzelir
Hani çocuğu tuvalete tutarlar ya ben o pozisyonda tutuyordum biraz daha kolay yapıyordu. Çay kaşığıyla 1-2 damla zeytinyağı içirebilirsiniz. Bide siz mutlaka lifli beslenin. Ben eti Burçak yiyorum akşam çayın yanında kakası hemen farkediyor. Anne sütü alıyorsa 10güne kadar yapmasada sorun değil diyor uzmanlar. İçinizi ferah tutun büyüdükçe düzene girecek
Hani çocuğu tuvalete tutarlar ya ben o pozisyonda tutuyordum biraz daha kolay yapıyordu. Çay kaşığıyla 1-2 damla zeytinyağı içirebilirsiniz. Bide siz mutlaka lifli beslenin. Ben eti Burçak yiyorum akşam çayın yanında kakası hemen farkediyor. Anne sütü alıyorsa 10güne kadar yapmasada sorun değil diyor uzmanlar. İçinizi ferah tutun büyüdükçe düzene girecek☺