Çocuk Hastalıkları Bebeğim kaka yapmiyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Farah4242

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
33
33
3
Kizlar meraba , bebeğim bir haftadır kaka yapmiyor. Bazen gazı varmış gibi kasılıyor ağlıyor , kaka yapmadigi için olabilir mi bu kadar sure yapmaması normal mi

10 gune kadar normal canim. Benim kiz ayda 3 kez yapiyor. Cok zorlaniyorsa doktora bir gostersen iyi olur. Gazdan da olabilir

Kizlar meraba , bebeğim bir haftadır kaka yapmiyor. Bazen gazı varmış gibi kasılıyor ağlıyor , kaka yapmadigi için olabilir mi bu kadar sure yapmaması normal mi

Kakasını daha rahat yapması için bi damla vermişti bizim doktorumuz çokta iyi geldi. Sizde bi doktora götürün bence. Kaç haftalık bebeğiniz

Çocuk cerrahına göster direkt. Anal çatlak olabilir. Yaşadık biz ordan biliyorum. Çok sancılı oluyor bebek için. :(

Bizimde 40 günden sonra başlamıştı. 23 haftalık oğlum. Bacaklarını geriye itip yapsın diye beklediğimi falan biliyorum çok zor gerçekten ama üzülmeyin bi doktora görünün damla verecektir kısa zamanda düzelir
İnşallah, teşekkürler. Hala yapmadi bende bekliyorum yapsa diye

İnşallah, teşekkürler. Hala yapmadi bende bekliyorum yapsa diye

Hani çocuğu tuvalete tutarlar ya ben o pozisyonda tutuyordum biraz daha kolay yapıyordu. Çay kaşığıyla 1-2 damla zeytinyağı içirebilirsiniz. Bide siz mutlaka lifli beslenin. Ben eti Burçak yiyorum akşam çayın yanında kakası hemen farkediyor. Anne sütü alıyorsa 10güne kadar yapmasada sorun değil diyor uzmanlar. İçinizi ferah tutun büyüdükçe düzene girecek☺️

Hani çocuğu tuvalete tutarlar ya ben o pozisyonda tutuyordum biraz daha kolay yapıyordu. Çay kaşığıyla 1-2 damla zeytinyağı içirebilirsiniz. Bide siz mutlaka lifli beslenin. Ben eti Burçak yiyorum akşam çayın yanında kakası hemen farkediyor. Anne sütü alıyorsa 10güne kadar yapmasada sorun değil diyor uzmanlar. İçinizi ferah tutun büyüdükçe düzene girecek☺
Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz🤗 biraz daha bekleyim ☺️

göbek masajı mı ne öyle birşey vardı sanırım yenidoğan bebeklerde yengem ilk kakasını öyle yaptırmıştı kızının ve sonuç heryer batmıştı :halay:

Back