• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim Kaka Yapamıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

onat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
885
1
118
Diğer
kızlar bebegım kaka yapamıyor doktora gıttık ılac verdı ama o halde bıle 3 -4 gunde bı yapıyor cok uzuluyorum acaaba beslenemıyormukı nasıl anlıycam ??eskısı gıbı kılo almıyr ama doktor normal dedıya bılmıyorum :(:(:( sankı doktor bıraz ılgısız gıbıydı oglum dıs cıkardı yınede ıshal vb olmadı sızlerdede bole bı sorun yasayan oldumu doktor 15 gun sonra cocuk cerrahı gorsun yıne aynı sorunları yasarsanız dedı:(

mamasına yada sütüne 1 kaç damla zeytinyağı damlatmalısın ve poposunada zeytinyağı sürmelisin kaka yapması kolaylaşır benim ikizlerim var aynı sorunu birçok kez yaşamıştım bence iyi bi yöntem denemelisin.

mamasına yada sütüne 1 kaç damla zeytinyağı damlatmalısın ve poposunada zeytinyağı sürmelisin kaka yapması kolaylaşır benim ikizlerim var aynı sorunu birçok kez yaşamıştım bence iyi bi yöntem denemelisin.

saol canım ama onları denedım pek bı ıse yaramadı:(

Canım önce fitille hepsini boşalt. Sonra duphalac diye bir şurup var, bağırsak tembelliği için. Günde 3 kez 1 çay kaşığı içir yavruna. Ancak laktasif değil, o yüzden hemen sonuç bekleme. Birkaç günden önce önce etkisini göstermez. Benim oğlumda da vardı, şimdi turp gibi maşallah.

Canım önce fitille hepsini boşalt. Sonra duphalac diye bir şurup var, bağırsak tembelliği için. Günde 3 kez 1 çay kaşığı içir yavruna. Ancak laktasif değil, o yüzden hemen sonuç bekleme. Birkaç günden önce önce etkisini göstermez. Benim oğlumda da vardı, şimdi turp gibi maşallah.

canım saol bılgın ıcın verıyorum duphalak doktor verdı ınsllh gecer ya acıyorum kuzuma cok zor yapıyor kas katı bugun yaptıda:(

Bizde yasamistik seni anliyorum cok kotu gunlerdi rahatsiz olup surekli agliyordu simdi 15 aylik cook geride kaldi ve masallah kabizlik kalici olmadi drumuz ya sende yada esinde vardir dedi dogruyduda bende kabizlik sorunu hep var ilac onermiyorum eger ilacla yaparsa hep ona alisir demisti babuline diye bitkisel bir yag var onu kullanmistk bir muddet 1-2 ay iyi gelmisti birde saat yonunde karnina masaj eger 5 gun olduysa ve hala yapmadiysa yarim fitil ama fitili boydan kesip uyguluyordyk rahatliyordu ama inan fitilide 3-4 kere kullandik geciyor zamanla hem az kalmis 6 aya ek gidaya gecince daha rahatlar

Bizde yasamistik seni anliyorum cok kotu gunlerdi rahatsiz olup surekli agliyordu simdi 15 aylik cook geride kaldi ve masallah kabizlik kalici olmadi drumuz ya sende yada esinde vardir dedi dogruyduda bende kabizlik sorunu hep var ilac onermiyorum eger ilacla yaparsa hep ona alisir demisti babuline diye bitkisel bir yag var onu kullanmistk bir muddet 1-2 ay iyi gelmisti birde saat yonunde karnina masaj eger 5 gun olduysa ve hala yapmadiysa yarim fitil ama fitili boydan kesip uyguluyordyk rahatliyordu ama inan fitilide 3-4 kere kullandik geciyor zamanla hem az kalmis 6 aya ek gidaya gecince daha rahatlar

bılgıler ıcın saol canım bızım sıpaya ek gıda verdıgımden zorlanıyor eskıden yoktu bıde dogdgundan berı 2 kez hasta oldu ve antıbıyotık kullandı oda bagırsakların dengesını bozdu:(

canım muskatın iyi geldiğini bi doktor arkadaşım söylemişti çok az rendeleyip ılık suyla karıştırıp verebilirsin toplu iğne başının büyüklüğünün üç katına kadar verebilirsin hem gece verirsen daha rahat uykuda uyur gaz probleminede iyi gelir birde fitil yerine saf zeytin yağlı sabunu küçük parçalar şeklinde kesipte kullanabilirsin hiçbir yan etkisi yok hemde bağımlıklıkta yapmıyo :97:

Back