Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düz kafa yastığı var bebek mağazalarından alabilirsinizkızım dogdugu gunden bu yana hep sola dogru yatıyoorr kafası resmen yamuk oldu
suanda 6 aylık nasıl duzeltebılırım zamanla duzelırmı
saga cevırıyorum ama 5 dk sonra yıne sola cevırıyor
Merhaba,
benim oğlumda da aynı sorun vardı. Kolik olduğu için, çok karnı ağrıyordu,uyuyamıyordu ve sadece iki büklüm ana kucağında uyuya kalıyordu. Bir süre sonra sürekli aynı pozisyonda yatmaktan, kafasının arkasının eğrilmeye başladığını fark ettik. Eşim internetten araştırdı ve bu sorun içinTheraline medikal yastığı bulduk. Hemen sipariş verip kullanmaya başladık. Oğlum 5 aylıktı yastığı aldığımızda. Buna rağmen baya bir düzelme oldu. Bence bir an önce, çok geç olmadan müdahale etmekte fayda var.
Bunun için yastıklar varkızım dogdugu gunden bu yana hep sola dogru yatıyoorr kafası resmen yamuk oldu
Kafa yastıkları var ondan alın bebekken bir sağ bir sol yanında olduğunuzda normal yaptirsaydiniz bu probleminiz olmazdıkızım dogdugu gunden bu yana hep sola dogru yatıyoorr kafası resmen yamuk oldu