• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim kabız :((

ankadilara

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
132
16
318
Ankara
arkadaslar bebeğim 3 gundur kakasını yapamıyor, sütümde azalma oldugu icin (cocuk doymuyordu) doktor mamayı artır dedi gecen cumartesi o gunden beri gunde ortalama 30-30-30 ml toplamda 90-100 mg mama veriyorum.
Fakat mamanını kabızlık yaptıgını dusunuyorum cocugum surekli bir ıkınma halinde ve rahatsız, gazını cıkaracaz diye cocugun sırtı acıdı artık ama bişide yapamıyoruz.
Doktor içinde kimyon yagı anason yagı vs nin bulundugu ilacı verdi gunde 8 damla (sabah 4 aksam 4) veriyorum ama bi işe yaramıyor galiba, zaten uyku sorunu vardı cocugun şimdi daha beter oldu , yardımcı olacak arkadaslara şimdiden tesekkur ederim

emzirirken memenin ucuna saf zeytinyağı sür ama cok az onu emicek ve kolayca kakasını yapacak benim oglum daha yeni yeni 3 günde kaka yapmaya basladı ilk zamanlar 6 günde yapıyordu ... Doktor normal demisti .

aslında mamasına koyuyorum geceleri 2-3 damla acaba az mı geliyor? Bide doktorun verdigi ZINCO pek işe yaramadı galiba , cocuk morarıyor resmen ıkınırken o yuzden gobeginde fıtıkta basladı moralimiz cok bozuk :(

bana da metsil vermişti doktor.Fakat ben Sab simplex kullanıyorum.Zeytinyağını doktor bana günde 2 çay kaşığı bil içirebilirsin demişti.

Acilen mamayı değiştirmeniz lazım. Aptamil komformil yağlı bir mama, kesinlikle. Kabız yapmıyor. Zinco vs. Ilaçlar kabızlıgı degil, gazproblemini cozen ilaclar zaten.

aslında mamasına koyuyorum geceleri 2-3 damla acaba az mı geliyor? Bide doktorun verdigi ZINCO pek işe yaramadı galiba , cocuk morarıyor resmen ıkınırken o yuzden gobeginde fıtıkta basladı moralimiz cok bozuk :(

mamasına koydugun zaman mamanın tadını bozar demişti bana doktor.ben kulak çöpü ile altını her alışımda poposuna sürüyorum zeytinyagını ve faydasını görüyorum

Back