Çocuk Hastalıkları Bebeğim kabız oldu:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
canım benım kızımda 5 .ayına girdi bi hafta kakasına yapmadığı oldu bazen 4 .5 günde bir yapıyodu ama yavaş yavaş düzeldi şimdi bu aylarda normalmış zaten .fazla takıntı yapma bence

sağol canım
yaptı bugün çok şükür rahatladı oda bende :ecrin_bebek:

sen fikrini yazdıysan bızde fıkrımızı yazdık..ben ogluma vermeye devam edıcem evet ama gerek duyuldukcaa senın gıbı bende oglumu dusunuyorum ne yıyıp ıcmesını sendne cok bılıyorum.ama yeri gelır insanlar öle bır sıkısırkı son caredır bazı seylerr. gun gelır devran doner aklının bır kosesınde bulunsun belkıı sende son care olsrak evladına bır cay kasıgı kremsantı verırsın vee benı anarsınn..bundan sonraas senınle polımıge gırmıcem ..abarttıgının sende farkındasın ..hadı eyvallah[/QUOTE]

arkadaşım sen komikmisin ya da acaba abartan ben miyim sen misin veya ne yazdığının farkında mısın? kusura bakma ama tamamen saçmalamışsın.seninle polemiğe girmek asıl bana göre değil işim de olmaz.hatalı bir tavsiyede bulundun ve bunun yanlış olduğunu söyledim diye ortalığı ayağa kaldırdın.ne yani vayyy efemdim aaa ne güzel fikir hepimiz kremşanti verelim çocuklarımıza diyip seni alkışlasamıydım ?bunu mu bekliyordun? ya doktorlar ne güne var arkadaşım söyler misin bana? demişsin ki sürekli vermiyorum eee tekrar kabız olunca ne yapıyorsun?istersen bi doktora gittiğinde de ki doktor bey ben kabızlığa kendimce (!) çözüm buldum size ne hacet üstelik bunu forumda diğer arkadaşlara da önerdim.neymiş çözüm içinde ne olduğunu bilmediğim kremşanti.o zaman 1 aylık bebekler bile kabız onların annesi de tıksın ağızlarına 1 kaşık kremşanti birşey olmaz ama dimi ne olacak kiiiiii.bakalım doktorun ne diyor sana. sen kendince bebeğine çözüm bulmuşsun ve burda diğer kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışmışsın inan bunu saygıyla karşılıyorum ama yanlış arakadaşım buna karşı çıktım diye bana demediğini bırakmadın.
tabiki oğlunun ne yiyip içmesi gerektiğini benden iyi bileceksin çünkü onun annesisin.benim kızımın da benden iyi yiyip içmesini kimse benden daha iyi bilemez ama ben ne yapıyorum bir şey yanlışsa onu araştırıyorum acaba mı diyorum veya doktoruma soruyorum.her zaman yeni öğrenilecek şeyler veya yanlış bildiklerimiz vardır bunu unutma.veeee son olarak emin ol ki kızımın kabızlık sorunu olursa ona en son düşüneceğim şey olur kremşanti.o devran dönene kadar ben doktorumla buna bir çözüm bulmak için irtibata geçmiş olurum.sana da tabirince eyvallah.

Son düzenleme:

kızlar belki inanmazsınız ama benim bebeğim kakasını bi ker 8 günde ondan sonrada 12 günde yaptı dr.a götürdük ama ne ıkınması ne zorlanması nede kabızı vardı herşeyi normaldi dr.da bazen böyle olur o zamanlardada bebek kilo alır dedi bide barsakları düzenlemek için duphalac diye bi ilaç verdi akşamlarıda zeytinyağı içirin dedi onu kullanıyoruz şuandada 5 günde 1 yapıyo

cnm benım mama kullandıgın için kakasını yapmaması cok normaldır 10 gunun sonunda egerkı yapıyorsa bsey olmaz cunku mamayı sındremedıgı için yapamıyorlar cok fazla ıkınmasıda vardır yazık kıyamam ama snın sutun olmadgı için yapıcak bseyın yok

sevgili ezgi, canım duphalac ii gelio mu bebeğine... kaç ölçek veriyosun.. kaç aylık bebeğin...

duzelır canım dert etme tamam ah ah benım yaralarımada tuz bastın dogumdan 11gun sonra gelen sutum yetersızdı ve mamaya baslaadık gogus ucum yoktu ah ah sagdım verdım oh tam aldı derken bır hasta oldu tamen benı bıraktı oara nıye sagmadım bılmıyorum okadar cok yoruyordukı benı sagamadım sımdı sadec mama yıyo saglıgı yerınde olsunda gerısı bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…