canım gecmıs olsun benım oglumda kabız oldu ama maadan oluyorr.her mamasında ıcıne bır ıkı damla zeytınyagı damlatıyorum ..suan duzeldıı.ama ilk yaptıgım şeyy cok rahatsız olmutu kremşanti çırptım vee agzına sadece bır çay kasıgı verdım hemen yaptı tavsıye ederım fazla degıl 1 cay kasıgı ..umarım duzelır gecmıs olsun
Merhabalar,
Bebeğim 1 aylık ve sütüm çok az geldiğinden mama takviyesi yapıyorum. İlk günler problemsiz gidiyordu ancak 2 gündür 1 kere kaka yaptı bebişim. Ciddi bir problem midir? aynı durumu yaşayanlar lütfen bana bilgi versin.
Ayrıca emziremediğim için de çok vicdan azabı çekiyorum. Ama göğüs uçlarım ne yaptıysam iyileşmedi ve tabi sağdığımdan dolayı da sütüm azaldı. Lütfen aynı durumu yaşayanlar yorum yapsın..
bebeğe kremşanti verilir mi aman sakın ha akannehir bunu tavsiye etmeyin bir de.
yaa hayret bişeyyy zehir vermiyoruzyaa cocugaa alat tarafıı 1 çay kaşıgı krem santıı bebgı rahatlasın dıoyee devamlı bir süreçte degıl..tavsiyede bulundugum ıcın suçlamıssınız..çok ayıp yanii
Arkadaşım sen vermeye devam et o zaman.yanlış bir tavsiyede bulunduğun için yazdım ama anlayana.ayrıca ayıp yani ne demek fikrimizi yazamayacakmıyız.[
sen fikrini yazdıysan bızde fıkrımızı yazdık..ben ogluma vermeye devam edıcem evet ama gerek duyuldukcaa senın gıbı bende oglumu dusunuyorum ne yıyıp ıcmesını sendne cok bılıyorum.ama yeri gelır insanlar öle bır sıkısırkı son caredır bazı seylerr. gun gelır devran doner aklının bır kosesınde bulunsun belkıı sende son care olsrak evladına bır cay kasıgı kremsantı verırsın vee benı anarsınn..bundan sonraas senınle polımıge gırmıcem ..abarttıgının sende farkındasın ..hadı eyvallah
benim kızım5.ayına girdi 3gün önce 4. aşısını oldu ve hala kakasını yapmadı acaba aşıdan mı? fitilde atmıştım ilk gün ateşi çıkmamamısı için acaba ondan mı anlamadım hergün düzenli yapıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?