Bebek Beslenmesi bebeğim işitme testini geçemedi...:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kizimda ilkte sag kulagindan gecemedi:)
1-2hafta sonra tekrarlattim sorun yoktu gecti:)
Hic uzulmeyin yenidogan bebekte kulak kiri fazla oluyormus. Onu zamanla atiyourmus. Onemli birsey degil inaninki.

Öyle diyorlar ama annelik işte içim içimi yiyor yinede inş bişey çıkmaz ama 10 gün nasıl gecer

10 günlük bebeğim sol kulaktan testi geçemedi 10 gün sonra tekrar yapılacak var mı böyle sıkıntı yaşayıp normal çıkan kir kalmış olabilir dedi ama canım çok sıkıldı.
Erkek krds bebeginede böyle denmişti tekrarında temiz çıktı ;-) inşaallah sizinde öyle olur üzülmeyin.

İlk gün çıkmaması normalde 10 gün sonra ne biliyim gerçi göbeğine zararı olur dediler bi kere banyo yaptırdım sade ondan olabilir mi acaba

10 gunde 1 banyo az . Havalarda sicak. En fazla 3 gunde bir yapmali. Unutmayin banyo su cocugu buyutur.

10 günlük bebeğim sol kulaktan testi geçemedi 10 gün sonra tekrar yapılacak var mı böyle sıkıntı yaşayıp normal çıkan kir kalmış olabilir dedi ama canım çok sıkıldı.

benim bebegimde gecememişti 15 gun sonra yine gel dediler ama üzüntüden sütüm kesilecekti az kalsın ..inan bana o 15 gün hic gecmedi cok üzüldüm..ama 15 gün sonra testi gecti ..ilk test yapildiginda kulagi islaksa gecmiyormus testten meher...teste gitmeden 3 gün yikama bebegi..insallah gecer canini sikma canim..

Pek inanmıyorum bu işitme testine. Benim kardeşim doğduğunda 7.5 aylık doğdu. Epilepsi tanısı bile koyuldu. Ki epilepsisi yoktu. Işitme testine gitmeniz lazım denildi. Ama goturmedim tabi. Anlayabiliyorsunuz isitmesinde problem olup olmadığını. Ayrıca yeni doğan bebeğin isitmesinde problem olup olmadığı hemen anlaşılmaz. El ham yapman çok normal sonuçta sende bir annesin ama sıkıntı yapma genelde doğru çıkmıyor o testler

Benimki de gecemedi. Ama yaninda oksursek uyanip agliyor. Baska bi hastaneye goturecegim.

Benimde bebeğim 43 günlük olmasına rağmen geçemedi oysaki ben duyduğuna emindim gitmeden önce

Arkadaslar ,Bebegim 6 aylik doğduğundan beri sol kulak isitme testinden gecmiyor.En son Bera testi yapildi.Odyologlar sol kulakta isitme kaybi oldugunu soyluyorlar.Beradan sol kulak kaldi.Suan inanilmaz kotu durumdayim.22 aralik ta baska bir testbicin gun verdiler.Cocugu Bizim gibi olup isitmesi duzelen varvmi acaba aranizda..

Bebeginiz gecti mi acaba isitme testinden.6 aylik oglumunda sol kulagiisitme testinden gecmiyor.Bera yapildi mi size.

Bizim dogdugu hibi hastanede yaptilar isitme testini. Hemsire teste oglumu goturmeye geldiginde su kacmis olabilir testten gecemeyebilir uzulmeyin hemen 10 gun sonra tekrarlanir dedi. Cok sukur oglum testten gecti ama odaya getirdiklerinde hemsire dedi ki bugun testten gecen ilk bebek, genelde su kactigi icin gecemiyorlar

Merhaba son durumunuz nedir acaba baya süre geçmiş üstünden şimdi benim oğlumda aynı durumda 6 aylık ve sol kulak geçemedi testten

Merhaba, benim oğlumda 15 günlük 3 defa abr testi yapıldı, sol kulağı testi geçemedi. Üniversite hastanesine yönlendirdiler. Acaba belli bir süreden sonra düzelen var mı? 3 yada 6 aydan sonra kulağı testten geçen var mı?

Geçen bende götürdüm. Sağ kulağı hemen geçti ama sol geçemedi. Hemşire sağolsun yılmadı tekrar tekrar denedi. Virüsten dolayı tekrar tekrar çağırmak istemedi. Yine olmayınca mamasını içirmemi istedi. Mama içip çene kası çalışınca bu sefer geçti. Hani kulağımız tutulur esneyince veya biraz ovunca düzelirya öyle bişey oldu sanırım. Seninkide öyle olabilir. Bide teste götürmeden önce banyo yaptırma. En az 3-4 gün öncesinde yıkamaman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…