Bebeğim ishal

7-10 belli olmazdi.. kskasina baktirdim labaratuarda bise cikmadi. azar azar yaptigida olurdu. Sonra gecti kendiliginden..

Dedigim gibi pilav patates muz ver.. kesmiyosada genede ver. Onlari yemiyosa ne yiyosa onu ver. Sudocrem sur bolca pisik olmasin. O da cok perisan ediyor. Gececek emin ol takma bu kadar
Veriyim mi vermiyim mi ?
Cogu kisi verme diyor ya :s
Her defasinda cok yapmiyor ztn az az yapiyor

Veriyim mi vermiyim mi ?
Cogu kisi verme diyor ya :s
Her defasinda cok yapmiyor ztn az az yapiyor
Ne verim mi? Pilav patates mi? Ver tabii ama yemiyosa ne yiyosa onu ver. Su cok ver icmiyosa tatlandir ver. Ha buarada. Soguk suya seker katip icirirsen jabiz yapar derler. Sen icir nornsle dondurur belki

7-10 belli olmazdi.. kskasina baktirdim labaratuarda bise cikmadi. azar azar yaptigida olurdu. Sonra gecti kendiliginden..

Dedigim gibi pilav patates muz ver.. kesmiyosada genede ver. Onlari yemiyosa ne yiyosa onu ver. Sudocrem sur bolca pisik olmasin. O da cok perisan ediyor. Gececek emin ol takma bu kadar
Pisik oldu ztn hametan suruyorum her temizlemem de dun duzelmis gibiydi bugun yine azmis
Dogal zeytinyagli sabunla yikiyorum kendini pisikten sonra

Ne verim mi? Pilav patates mi? Ver tabii ama yemiyosa ne yiyosa onu ver. Su cok ver icmiyosa tatlandir ver. Ha buarada. Soguk suya seker katip icirirsen jabiz yapar derler. Sen icir nornsle dondurur belki
Siz hemsire misiniz ?

Diger yorum yapan arkadaslar hic bisey verme diyorda o yuzden soruyorum

Yedirdiklerini değiştirerek ver. Armut veriyorsan bir kaç gün verme yani şu süreçte yedirdiklerini. Hangisinin dokunduğunu anlaman için

Gecen hf persembe burnu akiyordu. Aksami da yuksek atesle acile gittik. Makattan 38.7 olctum
İgne vuruldu ki o gunden baslamisti kaka yapmaya. Normalde 10 gunde bir kaka yapiyordu.
Ek gidaya gecmistim yavastan
Meyve sulari veriyordum armut falan hatta armut ishal yapti diye dusundum
Bilmiyorum sebep ne
Armut direk ishale sebep.

Mama alan çocuğun 10 günde bir yapması normal değil. Sormuştum ben neyle besliyordun diye, atladin benim yorumumu. Ek gıdayı en son ne zaman verdin diye de sormustum. Hala veriyorsan kes. Mama vermeden önce açken su ver. Mama gibi olsun sıcaklığı. 5-10 CC içtikten sonra mamayı ver. Her seferinde biberonu temizleyip yeni su yap. Bekletme içinde. Baktın hala ishal tekrar götür doktora.

10 günde 1 de garipmiş görümcemin oğlunda da yapamama sorunu vardı mamasını kullandı 10gün çok uzunmuş

İsal için ek gıdayı kes önce ki birden şeftali armut falan midesi kaldırmaz ki zaten 6aydan sonra bile az az veriyoruz ve bigün armut verip gözl3mliyoruz alerjisi var mı diye diğer gün şeftali deniyoruz

Bebeğinizin durumu normal degil. Alerjik olabilir dikkat edin. Gaita temiz çıkıyorsa inek sütü alerjisi olabilir ağır semptomları oluyor. Benim bebeğim de alerjikti

Yediğini kakadan direkt çıkarıyor mu kusuyor mu? Tam olarak ne verdiniz armut leftali falan bunlar böyle ciddi şeylere yol açmaz. Yasak olan ne verdiniz. Süt içeren herhangi bişey verdiniz mi

Çok sıvı kaybetmemesi lazım emziriyosanız bol bol emzirin. Artık bişeyler yedirmişsiniz suyu bol bol verin. Suyunuz arıtma suyu degilse hazır su da olsa mutlaka ama mutlaka kaynatıp soğuyunca verin

cogunlugun dedıginı yaptim sadece anne sutu ve mama verdım ama durum ayni

X