Bebeğim ishal

Bende bebeğimi aynı şikayetten doktora götürdüm günde 10u geçkin sulu
Köpüklü kaka yapıyordu .kaka tahlili yaptılar temiz çıktı za
Ten 3 günğn sonundada kesildi.rota aşısı yaptırdınızmı?birde tam armut çok bebeğe en azından tek armut vermesey
Diniz çünkü aröut bağırsakları açar.meyve vericeksrniz elma muz.yada muz armut şeklinde yaparsanız daha iyi olur .ne kabız yapat nede ishal.kendi hemşirem günde 10 defa kaka yapmasını normal bulmuştu.

Benim doktorum eğer kilo alımı böyle giderse 7.ayda ek gıdaya başlarız diyor siz neden bu kadar erken başladınız? Acaba bir şeye alerjisi mi var? Allah korusun dokunur çocuğa o kadar yemek.
Ayrıca rota aşısı vurulmuş muydunuz? Rota aşısı bu yan etkileri yapıyor maalesef.
Edit:ekleme

Bende bebeğimi aynı şikayetten doktora götürdüm günde 10u geçkin sulu
Köpüklü kaka yapıyordu .kaka tahlili yaptılar temiz çıktı za
Ten 3 günğn sonundada kesildi.rota aşısı yaptırdınızmı?birde tam armut çok bebeğe en azından tek armut vermesey
Diniz çünkü aröut bağırsakları açar.meyve vericeksrniz elma muz.yada muz armut şeklinde yaparsanız daha iyi olur .ne kabız yapat nede ishal.kendi hemşirem günde 10 defa kaka yapmasını normal bulmuştu.
Cevre baskisiyla ek gidaya gectim yok vermezsen sonra alistiramazsin sen ne yiyorsan ona da tattir.
Yok desemde benim olmadigim zamanlarda bi bakiyorum biseyler yediriliyor vermeyin diyince de biz kac cocuk buyuttuk oluyor
Sanirim midesini karistirdik bebegin

Cevre baskisiyla ek gidaya gectim yok vermezsen sonra alistiramazsin sen ne yiyorsan ona da tattir.
Yok desemde benim olmadigim zamanlarda bi bakiyorum biseyler yediriliyor vermeyin diyince de biz kac cocuk buyuttuk oluyor
Valla sizin gibi bir tanıdığım vardı çocuk mide fesadı geçirmişti. Kaç gün hastanede yattı. Sütünüz yetiyorsa vermeyin, çevrenin canı cehenneme. Çevre her şey konuşur kulaklarınızı tıkayın.

Benim doktorum eğer kilo alımı böyle giderse 7.ayda ek gıdaya başlarız diyor siz neden bu kadar erken başladınız? Acaba bir şeye alerjisi mi var? Allah korusun dokunur çocuğa o kadar yemek.
Ayrıca rota aşısı vurulmuş muydunuz? Rota aşısı bu han etkileri yapıyor maalesef.
Edit:ekleme
Rota asisi vurulmadik. Ozel asi sanirim bu saglik ocaginda vurulmuyor heralde
Kaka da rota cikmadi cok sukur.

Aynı beni anlatmışsınız.maalesef çevre öyle.ben alabildiği kadar anne sütü alsın .yrmrği ömrü boyunca yicrk bidaha annr sütü nereden bulacak dryip kapatıyodum ağızlarını .katı olmak lazım bu konuda.geçer ama annesi üzülme benim oğlumda aynıydı geçti şükür ardındanda 2 dişi patladı ona bağladım ben.umarım sizinde öylrdir.

Aynı beni anlatmışsınız.maalesef çevre öyle.ben alabildiği kadar anne sütü alsın .yrmrği ömrü boyunca yicrk bidaha annr sütü nereden bulacak dryip kapatıyodum ağızlarını .katı olmak lazım bu konuda.geçer ama annesi üzülme benim oğlumda aynıydı geçti şükür ardındanda 2 dişi patladı ona bağladım ben.umarım sizinde öylrdir.
Keske sutum yetseydi basindan beri mama veriyorum
Bi disi cikmis yarim digeri de patlamis
Su kaybi olmustur tabi ama su icmiyo agzini kapatiyo

5.5 aylık bebeğe ek gıda vermeyin
Mama da alsa meme de alsa verilmez
Zaten 6 ay bitmesine ne kalmış
6 ay bitince de tadımlık başlanır ve 3 gün kuralına göre verilir.
3 gün aynı besini az az tadımlık verirsin ve alerji var mı diye gözlersin
Belki yediklerinden dolayı bağırsak tepki veriyor alerji durumu olabilir
Ayrıca muz için filan erken.

Valla sizin gibi bir tanıdığım vardı çocuk mide fesadı geçirmişti. Kaç gün hastanede yattı. Sütünüz yetiyorsa vermeyin, çevrenin canı cehenneme. Çevre her şey konuşur kulaklarınızı tıkayın.
Anne sutu ve mama mi vereyim sadece ?
Ne bileyim dr muz yogurt yedir diyince :/

5.5 aylık bebeğe ek gıda vermeyin
Mama da alsa meme de alsa verilmez
Zaten 6 ay bitmesine ne kalmış
6 ay bitince de tadımlık başlanır ve 3 gün kuralına göre verilir.
3 gün aynı besini az az tadımlık verirsin ve alerji var mı diye gözlersin
Belki yediklerinden dolayı bağırsak tepki veriyor alerji durumu olabilir
Ayrıca muz için filan erken.
Alerjik bi durumda olsa bu zmna kadar duzelmesi gerekmez miydi ?
2 hf ya kadar ishali gecmezse cocuk gastro ya gotur demisti dr

Biliyorum ban yicem ama bi kac gun evvel bu konuyu dogru yere acmama ragmen cvp gelmedi.
Ciddi anlamda psikolojim bozuldu. Oglum 5.5 aylik.
Dis cikariyor ve 10 gunden beri ishal
Dr ilac verdi kullaniyorum ayrica muz seftali yogurt patates herseyi denedim yk kesilmiyor. Gunde 10 dan fazla yaptigi oluyor.
Endiseliyim kimisi bu surec normal diyor kimisi degil.
4 gun hastaneye gittim serum takildi kan ve gaita tahlili temiz
Ama ne yedirsem aninda cikartiyor bi oncekini
Yardim edin kizlar nolur
Nasil duzelir ? var mi bi caresi ?

Lutfen konumu tasimayin ya valla yavrum perisan halde.
Benim oglum 1-1,5 ay ishal gezmisti. Normal olabilir. Bolca su verin. Sutu cok verme.. su ver corba ver. Pirinc ver. Ayrica seftali daha cok ishal yapar

Geçmiş olsun pirinç lapası yapsanız yağsız faydası olur belki

Gunde kac kere yapardi ?
Bizimki hep 10 dan fazla.
Aksam uyuyorda oyle yapmiyor kakasini yoksa devam eder
7-10 belli olmazdi.. kskasina baktirdim labaratuarda bise cikmadi. azar azar yaptigida olurdu. Sonra gecti kendiliginden..

Dedigim gibi pilav patates muz ver.. kesmiyosada genede ver. Onlari yemiyosa ne yiyosa onu ver. Sudocrem sur bolca pisik olmasin. O da cok perisan ediyor. Gececek emin ol takma bu kadar

X