Bebeğim ishal

DuuRumm

''Mükemmelliyetçi Mükemmelsiz''
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.118
1.409
40
Biliyorum ban yicem ama bi kac gun evvel bu konuyu dogru yere acmama ragmen cvp gelmedi.
Ciddi anlamda psikolojim bozuldu. Oglum 5.5 aylik.
Dis cikariyor ve 10 gunden beri ishal
Dr ilac verdi kullaniyorum ayrica muz seftali yogurt patates herseyi denedim yk kesilmiyor. Gunde 10 dan fazla yaptigi oluyor.
Endiseliyim kimisi bu surec normal diyor kimisi degil.
4 gun hastaneye gittim serum takildi kan ve gaita tahlili temiz
Ama ne yedirsem aninda cikartiyor bi oncekini
Yardim edin kizlar nolur
Nasil duzelir ? var mi bi caresi ?

Lutfen konumu tasimayin ya valla yavrum perisan halde.

Herhangi bir ilaç vermedi mi doktor ? Çocuklar için probiyotikler var ama yaş aralığını bilmiyorum onları bi sorsan doktora

Diş de çıkarıyor olsa 10 kere çok fazla. İshal öncesi neyle besliyordun? Ek gıdaya geçtin mi? Kilo kaybı var mi?

Gecen hf persembe burnu akiyordu. Aksami da yuksek atesle acile gittik. Makattan 38.7 olctum
İgne vuruldu ki o gunden baslamisti kaka yapmaya. Normalde 10 gunde bir kaka yapiyordu.
Ek gidaya gecmistim yavastan
Meyve sulari veriyordum armut falan hatta armut ishal yapti diye dusundum
Bilmiyorum sebep ne

Gecen hf persembe burnu akiyordu. Aksami da yuksek atesle acile gittik. Makattan 38.7 olctum
İgne vuruldu ki o gunden baslamisti kaka yapmaya. Normalde 10 gunde bir kaka yapiyordu.
Ek gidaya gecmistim yavastan
Meyve sulari veriyordum armut falan hatta armut ishal yapti diye dusundum
Bilmiyorum sebep ne

10 günde 1 mii
O normal mi ki????

Bağırsaklarda bi sıkıntı olmasın?
10 günde birden, bir günde 10 a çıkmış hiç normal gelmedi bana

Herhangi bir ilaç vermedi mi doktor ? Çocuklar için probiyotikler var ama yaş aralığını bilmiyorum onları bi sorsan doktora
Verdi kullaniyorum probiyotik
İlaci verdikten sonra kakasi katilasiyor sonra tekrar civik
Bunu da anlamis degilim

Ek gıdayı kes. İshalli bebekler için mamalar var. Onlardan kullan bir süre. Muz bize iyi geliyor ama çocuk sindiremiyorsa ishali devam ediyor olabilir.

10 günde 1 mii
O normal mi ki????

Bağırsaklarda bi sıkıntı olmasın?
10 günde birden, bir günde 10 a çıkmış hiç normal gelmedi bana
Normalmis 10 gunde 1 :s
Bana da bu sekil hic normal gelmiyor ama ne yapcagimi bilmiyorum

Ek gıda verme. Daha çok küçük. Tadım bile yapmamalı. Zaten sindirim problemi var belli ki iyice yorma bağırsakları.
Diş döneminde ishal olur, normal.

Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 gune 1 normal. Mama alıyorsa değil ama. Bu ishal ek gıdaya başlamayla mı başladı?

Makattan 38.7 ise koltuk altından 38.2 oluyor. Ateşi çok değilmiş. Kilo kaybı?
Koltuk altindan olctugum de en yuksek 37.8 di
Kilo kaybi yok durumu iyi
Cok nadir huzursuz.
dr muz seftali yogurt ver dedi oyle yapiyorum

Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 gune 1 normal. Mama alıyorsa değil ama. Bu ishal ek gıdaya başlamayla mı başladı?
Soyle diyim azar azar veriyordum seftali armut
gun gun cogaltmak gerekiyormus persembe gunu iste 1 tam armut suyu icirdim 90 cc o da.
Armuttan suphelendim ama bu kadar uzun surmez diye dusunuyorum

agzinda koku dilinin üstünü tamamen kaplayan bir beyazlik var mi? Su herkesi korkuttuklarindan degil eger durum boyleyse. Zaten bebeginiz basta grip olmus hatta buna domuz gribi diyor bizim doktorumuz. Bol su ya da anne sütü oneriyor. Bu durumdaki ishali kesmektense tavsiyesi bu yonde

gun gun cogaltmak gerekiyormus persembe gunu iste 1 tam armut suyu icirdim 90 cc o da.
Hala ek gıda veriyor musun? En son ne zaman verdin? Anne sütü mü mama mı veriyorsun?

5.5 aylik cocuga 1 ta. Armut suyu cok fazla arkadasim ek gidaya alistirma sureci olmali bu te.el besin yine anne sutu .ek gida karin doyurmayacak bu donem.

Bagirsaklarinda enfeksiyon mu var acaba dicem ates falan da olmus ama tahlilde temiz cikmis bilemedim. Bi daha mi tahlil yaptirsaniz acaba?
Henuz 5.5 aylik oldugu icin yine de o kadar muzdu patatesti cok yuklenmeyin bence. Bol bol sivi tuketmeli. Gecmis olsun.

Ya burdan okumustum hatta 4.5 aylik bebekler icin uygun yaziyordu
İlk gun armutun ceyregini sonra yarisini bi sonraki gun 4/3 unu son gunde tamamini verin yaziyordu valla o yuzden verdim alisma sureciymis falan yok alerjisi varmi anlamak icin
Hem anne sutu hem mama veriyorum.
Dediginizi yapayim en iyisi cunku muzmuz seftaliymis bi yararini gormedim
Arada bi kati yapiyor o kadar

Bagirsaklarinda enfeksiyon mu var acaba dicem ates falan da olmus ama tahlilde temiz cikmis bilemedim. Bi daha mi tahlil yaptirsaniz acaba?
Henuz 5.5 aylik oldugu icin yine de o kadar muzdu patatesti cok yuklenmeyin bence. Bol bol sivi tuketmeli. Gecmis olsun.
2 defa gaita tahlili yaptirdik temiz

X