- 19 Aralık 2022
- 82
- 2
- 1
- Konu Sahibi Sibel Arslan 799
-
Keyfi yerinde, ateşi yok. Ama normalinden daha fazla ve daha sulu kaka yaptığı için oldukça endişelendim. Çişinide kontrol ediyorum, bezi ıslak çiş yapıyo.Bu bebegin doyduguna isarettir. Ne kadar sulu kaka yaparsa o kadar iyi besleniyordur (tabi bebekte hasta cocuk gorunumu olmadigi muddetce gecerli bu) keyfi yerindeyse devam ozetle
Ama dünden beri uykuyada dalamıyo. Gözleri hep aralık uyuyo biraz sonra hemen uyanıyo.Bu bebegin doyduguna isarettir. Ne kadar sulu kaka yaparsa o kadar iyi besleniyordur (tabi bebekte hasta cocuk gorunumu olmadigi muddetce gecerli bu) keyfi yerindeyse devam ozetle
Sakin olun, daha fazla emiyordur yani dogru emmeyi ogrenmistir. O yuzden kaka fazlalasmis ve kivami yumusamistirAma dünden beri uykuyada dalamıyo. Gözleri hep aralık uyuyo biraz sonra hemen uyanıyo.
O daha bir bebek!!! Başkalarının paylaştığı gördüğüm için bende patlaştım. Başka annelerin başınada gelmiş olabilir diye. Doktora zaten götürücem sizde girip her paylaşılanı okumayın o sayede boklu bezde görmek zorunda kalmazsınız!!!Bu da yeni çıktı, ayıptır boklu bebek bezi atmalar, yerlesme kanaması fotosu atmalar.
Doktorunuza neden sormuyorsunuz???
Biz bebek boklu bezi de görmek zorunda değiliz, kendi çocuğunuz size sevimli gelebilir ama o bez bizim midemizi bulandıyor sadece. Buraya b*klu bez atana kadar doktoruna atın, gidin muayene ettirin 2 gün konu açana kadar su kaybediyor çocuk. Biz buradan tahlil yapamayızO daha bir bebek!!! Başkalarının paylaştığı gördüğüm için bende patlaştım. Başka annelerin başınada gelmiş olabilir diye. Doktora zaten götürücem sizde girip her paylaşılanı okumayın o sayede boklu bezde görmek zorunda kalmazsınız!!!
Sizde benim midemi bulandırıyorsunuz yazdıklarınızla! Doktora götüreceğimi zaten yazdım! Yukarıdada belirttim başkaları paylaşmış diye paylaştım! Burada yeniyim eğer böyle paylaşım yapılmıyorsa normal bir dilde yazabilirdimiz!!!! Resimleri paylaştıktan bir kaç saat sonra zaten kaldırdım!!Biz bebek boklu bezi de görmek zorunda değiliz, kendi çocuğunuz size sevimli gelebilir ama o bez bizim midemizi bulandıyor sadece. Buraya b*klu bez atana kadar doktoruna atın, gidin muayene ettirin 2 gün konu açana kadar su kaybediyor çocuk. Biz buradan tahlil yapamayız
Ve kalkıp burda resimleri görmeden yorum yapmayın!!Küçücük bir bebeğin bezini paylaştım diye bu tepkiyi göstereceğine gidin o küçücük bebekler şiddete maruz kaldığında tepki gösterin. Tepki gösterilmesi gereken şeylere gösterin bu tepkinizi!!Biz bebek boklu bezi de görmek zorunda değiliz, kendi çocuğunuz size sevimli gelebilir ama o bez bizim midemizi bulandıyor sadece. Buraya b*klu bez atana kadar doktoruna atın, gidin muayene ettirin 2 gün konu açana kadar su kaybediyor çocuk. Biz buradan tahlil yapamayız
Birazdan doktora götürücem. Fotoğrafları kaldırdım. Paylaşmamam gerektiğini bilmiyordum yeni üye olduğum için.Evet ishal olabilir. 7 den fazla kaka yapıyorsa ishaldir. Bol bol emzirin sıvı kaybı olmasın doktora da götürün mutlaka. Kaka tahlili ister burada fotoğraf paylaşmanıza gerek yok
Kimse zaten tahlil yapmanızı beklemiyor!! Ama 7 haftalık bebeğini için endişelenip ve burada bezini paylaştığı için sizde bunları yazamazsınız!!!! Paylaştıklarım hoşunuza gitmiyosa şikayet edersiniz!!! Kimse kimsenin paylaştığını beyenmek zorunda değil!!Biz bebek boklu bezi de görmek zorunda değiliz, kendi çocuğunuz size sevimli gelebilir ama o bez bizim midemizi bulandıyor sadece. Buraya b*klu bez atana kadar doktoruna atın, gidin muayene ettirin 2 gün konu açana kadar su kaybediyor çocuk. Biz buradan tahlil yapamayız
Her üye istediğini konuyu açar okur.O daha bir bebek!!! Başkalarının paylaştığı gördüğüm için bende patlaştım. Başka annelerin başınada gelmiş olabilir diye. Doktora zaten götürücem sizde girip her paylaşılanı okumayın o sayede boklu bezde görmek zorunda kalmazsınız!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?