• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim ishal mi? tecrübeli anneler ne olur bir bakın...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

edakara

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.194
1.476
333
40
kızlar benim bebeğim 45 günlük. doğduğu günden beri anne sütü ve mama alıyor düzenli olarak. dün dr a gittik mamayı kes dedi. dünden beri kızımın kakasında sümüksü bir kıvam var. günde bir kez kaka yapan bebeğim 3-4 saatte bir azar azar kaka yapmaya başladı. ama kakası sıvımsı, kötü kokuyor ve yapış yapış gibi. ben anlamadım mamayı kestiğimden mi oldu yoksa kızım hastalandı mı? sizin de başınıza geldi mi böyle birşey?

kızlar benim bebeğim 45 günlük. doğduğu günden beri anne sütü ve mama alıyor düzenli olarak. dün dr a gittik mamayı kes dedi. dünden beri kızımın kakasında sümüksü bir kıvam var. günde bir kez kaka yapan bebeğim 3-4 saatte bir azar azar kaka yapmaya başladı. ama kakası sıvımsı, kötü kokuyor ve yapış yapış gibi. ben anlamadım mamayı kestiğimden mi oldu yoksa kızım hastalandı mı? sizin de başınıza geldi mi böyle birşey?

anne sütü alan bebeğin kakası zaten sıvı olur.Kakanın içinde beyaz peynir kırıntıları gibi şeyler var mı?Eğer onlardan varsa bebeğinin kakası normaldir ve doyuyordur demektir derim ben.Emin değilsen doktorunla görüş.Ama unutma anne sütü alan bebeğin kakası sıvımsı olur.

evet içinde küçük küçük parçalar var. inşallah dediğiniz gibidir. iki gün sonra kontrole gideceğiz, bakalım dr ne diyecek.... doğduğundan beri hiç sıvı kaka yapmadığından ben bilmiyorum normalin nasıl olduğunu...

Back