• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim iki gündür birşey yemiyor.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

meltem_eymen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
703
0
46
Ankara
merhaba kızlar bebeğim 8 aylık dün ve bugun hiç birsey yemiyor zorla agzına bişey verdiğimde hemen midesi bulanıyor ve kusacak gibi oluyor iştahı hiç yok neden acaba dişleride henüz cıkmadı ama cıkacak gibi onun verdiği bişey olabilirmi lütfen fikirlerinize ihtiyacım var ac ve ben kendimi suclu hissediyorum....

merhabalar öncelikle allah yardımcınız olsun bence 3 nedeni olabilir
1.diş ten dolayı
2.idrar yolu enfeksiyonu
3. demir eksikliği

malesef bunların üçüde benim kızımda var :(((((( o yüzden benim kızımın da hiçç iştah yok 7,5 aylık ama tam olarak ek gıdaya bile geçemedim

merhabalar öncelikle allah yardımcınız olsun bence 3 nedeni olabilir
1.diş ten dolayı
2.idrar yolu enfeksiyonu
3. demir eksikliği

malesef bunların üçüde benim kızımda var :(((((( o yüzden benim kızımın da hiçç iştah yok 7,5 aylık ama tam olarak ek gıdaya bile geçemedim

aslında dün sabah böyle yapmaya basladı sürekli herseyi reddetmeye basladı yogurdu bayıla bayıla yerdi onu bile istemedi umarım dişlerinden dolayıdır

Back