• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEĞİM İÇİN ZAYIFLAMAM LAZIMMIŞ:(:(

LoV3R

Anne oluyorum
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
480
271
303
Kızlar selam...
Daha önce konu açmıştım hamile kalmak istiyorum ama eşimi ikna edemedim diye...
Dün eşimle abimlerdeydik abimin eşi hadi sizde bi bebek yapın artık ne bekliyorsunuz dedi.
Bende eşimin istemediğini söyledim yemek yiyorduk sofrada konuşmaya başladık hep birlikte eşim meğerse benim kilolarımı takıntı haline getirmiş önce kilo versin dedi spora gitsin yemeklere dikkat etsin yoksa çok kilo alacak dedi:(
Haşimoto hastasıyım ve kilo problemim iki yıldır var zaten...
Ama artık kararlıyım madem kilom yüzünden bebeğim olmayacak bende zayıflayacağım...
Yarın spor salonuyla görüşmeye gidiyorum ve diyete başlıyorum...
Bu arada boy 157 kilo 70...
Bu durumda olup hamile kalanlar çok kilo aldımı? Verebikecekmiyim bu kiloları bilmiyorum:KK23::KK17:

valla eşinizin tepkisini bilemicem de,
bir tanıdığıma da doktoru önce kilo ver sonra hamilelik düşün demişti. ama onların tedaviye ihtiyaçları vardı.

genelde de zayıf hamile kalmak önerilir.

ama eşinizin bu derdini o ortamda söylemesi bence hoş olmamış.
yine de sizi gaza getirdiyse güzel bir şey.

Sadece kilolular mi hamile kalinca kilo aliyormus bahane bence. Ben 48 kiloyla hamile kaldim 74 le dogum yaptim bazisi var 80 le hamile kalip 80 le doguruyor digumdan sonra daha da dusuyor kg bence bu bir bahaneee esin bahane ariyor
Kızlar selam...
Daha önce konu açmıştım hamile kalmak istiyorum ama eşimi ikna edemedim diye...
Dün eşimle abimlerdeydik abimin eşi hadi sizde bi bebek yapın artık ne bekliyorsunuz dedi.
Bende eşimin istemediğini söyledim yemek yiyorduk sofrada konuşmaya başladık hep birlikte eşim meğerse benim kilolarımı takıntı haline getirmiş önce kilo versin dedi spora gitsin yemeklere dikkat etsin yoksa çok kilo alacak dedi:KK43:
Haşimoto hastasıyım ve kilo problemim iki yıldır var zaten...
Ama artık kararlıyım madem kilom yüzünden bebeğim olmayacak bende zayıflayacağım...
Yarın spor salonuyla görüşmeye gidiyorum ve diyete başlıyorum...
Bu arada boy 157 kilo 70...
Bu durumda olup hamile kalanlar çok kilo aldımı? Verebikecekmiyim bu kiloları bilmiyorum:KK23::KK17:

Verilir azimli olursan verirsin bende çok kiloluyum bebek istiyorum iki ay sonra bi sınavım var sonra spor ve diyetle kilo vericem inş bi tanede oğlum var ikinci bebeğimi istiyorum bir senede veririm ben inş kilomu inanıyorum kendime sende inan ve başla vazgeçme spor yap yuruyuş yap bak nasıl gidiyo

Evet kilo vermen lazım
Ama eşin keşke bunu sadece sana söyleseymiş.

valla eşinizin tepkisini bilemicem de,
bir tanıdığıma da doktoru önce kilo ver sonra hamilelik düşün demişti. ama onların tedaviye ihtiyaçları vardı.

genelde de zayıf hamile kalmak önerilir.

ama eşinizin bu derdini o ortamda söylemesi bence hoş olmamış.
yine de sizi gaza getirdiyse güzel bir şey.
Doktorum iyisin aslında tamam fazlan var ama abartılacak kadar değil bi 5 10 kilo arası versen bile yeter dedi sonra diyetisyen eşliğinde hamilelik geçirirsin dedi ama eşim en az 10 Kilo ver diyor sağlığın için istiyorum bunu diyor ama bilemedim bahanede olabilir
Siz kaç kg ile gebe kaldınız?

Kilon da abarti fazla degilmis,kotu gorunmuyordur ama bir bakima dogru soylemis eşin.Versen kilo fena mi olur ? 60 kilo hamile kalsan cok daha rahat edersin.

Kilon da abarti fazla degilmis,kotu gorunmuyordur ama bir bakima dogru soylemis eşin.Versen kilo fena mi olur ? 60 kilo hamile kalsan cok daha rahat edersin.
Elbette fena olmaz ama bu tiroid hastalığı yüzünden kilo vermek epeyce zor oluyor ama pes etmek yok yapacağım

80 le hamile kaldım 105 le doğum yaptım şuan 75 -77 arası oynuyorum ama eşim bana böyle bişi dese ağzına kürekle vururum o ne demek yaaa zayıfla kolaydı

80 le hamile kaldım 105 le doğum yaptım şuan 75 -77 arası oynuyorum ama eşim bana böyle bişi dese ağzına kürekle vururum o ne demek yaaa zayıfla kolaydı
Kendisi 190 boyunda ve 83 kilo tabi yediği de yaramıyor ondan söylemesi kolay geliyor paşama

Doktorum iyisin aslında tamam fazlan var ama abartılacak kadar değil bi 5 10 kilo arası versen bile yeter dedi sonra diyetisyen eşliğinde hamilelik geçirirsin dedi ama eşim en az 10 Kilo ver diyor sağlığın için istiyorum bunu diyor ama bilemedim bahanede olabilir
Siz kaç kg ile gebe kaldınız?

aynı boylardayız canım.
ben ilk hamileliğime 60 ile kalmıştım, ikinciye maalesef 65 ile.
keşke ben de verebilseydim hamilelik öncesi, gerçekten daha sağlıklı bir hamilelik olurdu diye düşünüyorum, çünkü bu hamileliğimde ilkine göre daha hantallaştım.

Verilir azimli olursan verirsin bende çok kiloluyum bebek istiyorum iki ay sonra bi sınavım var sonra spor ve diyetle kilo vericem inş bi tanede oğlum var ikinci bebeğimi istiyorum bir senede veririm ben inş kilomu inanıyorum kendime sende inan ve başla vazgeçme spor yap yuruyuş yap bak nasıl gidiyo
İnşallah bacım

Başbaşa olduğumuzdada söyler genelde

-eşim meğerse benim kilolarımı takıntı haline getirmiş
-madem kilom yüzünden bebeğim olmayacak bende zayıflayacağım...

Sen ilk defa orada duymuş gibi
bir anlatım da bulunduğun için böyle bir yorum yaptım,
Zaten bildiğin bir şey ise sorun yok. Başarılar.

eşiniz kilo konusunu daha önce sizinle konuşurken dile getirmiş miydi hiç ?

hıı tamam şimdi gördüm daha önceden de bunun konusu geçmiş.

aynı boylardayız canım.
ben ilk hamileliğime 60 ile kalmıştım, ikinciye maalesef 65 ile.
keşke ben de verebilseydim hamilelik öncesi, gerçekten daha sağlıklı bir hamilelik olurdu diye düşünüyorum, çünkü bu hamileliğimde ilkine göre daha hantallaştım.
Hantaall kelimesini o gün söledi evet hantal oldun sen diyo biraz esnet vücudunu spor yap kaç paraysa vercem diyo
Haklısın sağlığım için versem güzel olacak

Back