- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 532
- Konu Sahibi yalanckarnca
Arkadaşlar kacinci ayda uyku arkadaşıyla tanistirlmali bebekler ? Gerek var mi kullanan arkadaşlar varsa yorum yazabilir.mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4. Ay diyor uzmanlar
ben 6. Ayda alistirmaya başladım uyku arkadaşını görünce anlıyor zaten uyku zamanı olduğunu.
Asıl tatil de farklı yerde yatacagi zaman anlatacağım ise yarıyor mu yaramıyor mu
10 aylık benim ki
Ben hiç öyle bir şeye ihtiyaç duymadım, doğduğu günden beri her akşam yıkayıp yatırdım. Banyo demek uyku demek kızım için, banyo yapınca direk uyku moduna geçiyor :)
Uyku arkadaşı ne demek. İlk defa duydum da merak ettim
Uzmanlar aksine bağımlı olmaya teşvik eden bir uygulama olduğunu söylüyor. Bir tanıdığımızin kızı 3 yaşına gelecek hala uyku arkadaşı olmadan uyumuyor. Civciv kafası seklinde bir yastık onunki de. Artık rengi falan yeşile dönmüş sarıdan.Arkadaşlar kacinci ayda uyku arkadaşıyla tanistirlmali bebekler ? Gerek var mi kullanan arkadaşlar varsa yorum yazabilir.mi ?
Aman ne akilci ne bilimsel ne muthis tavsiye!!!Yatağına koyun ağlasın bağırsın.
Canim hergün aglayacagina uyku eğitimi ver iki gün aglasin sonra hic ağlamasın. Hem kendi uyumayi öğrenir hem siz rahat ve deliksiz uyursunuz. Benim 2 yaşında oglum var 9 aylikken uyku egitimi verdim diger oğlum 4 aylik onada yeni basladim ama hemen öğrendi cok şükür. Ikiside 8 de yataktalar. Önce banyo sonra biraz sevgi ve yatak.Ne güzel ya benim bebeğim için resmen işkence uyumak hele ki bu sıcaklarda.her yolu denedim ağlıyor ağlıyor kendini mahvediyor uyuyamıyor .doğdupu günden böyle uyku arkadaşı ne demek ilk kez duyuyorum
Dikdörtgen bir şey almıştım uyku arkadaşı diye satilan ama hep elini yüzünü kapadı onunla. İçim rahat etmediği için kaldırdım. Sıradan bir oyuncak kullanıyorum önemli olan seçtiğiniz nesnenin hiç yataktan çıkmaması ve yumuşak olmasıNasıl bisey sizdeki? Bi suru marka ve cesit var müzikli falan mi mesela ?
Aman ne kavgacı, ne ortam olsada birine saldırsam üye profili. Ne olur çocuk biraz ağlasa dedim çek kapıyı çık git ne hali varsa görsün mü dedim. Ne bu buldumcuk halleriniz o kadar lafımın arasından bir üyeyle nasıl kavga ederim diye tek tek kelime mi aradınız.yapıcı olun saygılı konuşun kırıcı olursanız bende olurum. Diyecek çok seyiniz varmış buyrun hodri meydan!Aman ne akilci ne bilimsel ne muthis tavsiye!!!
Tabi canim cocugun duygu dunyasi, hisleri onemli mi ki zaten, koy aglasin ne de olsa konusup derdini anlatamiyor, anne sana ihtiyacim var, saril bana diyemiyor! Size bagimli minik, masum bir cana reva gordugunuz muamele buysa diyecek birsey yok... Daha dogrusu diyecek cok sey var da...
Konu sahibi arkadasim senin soruna gelirsem, bazi uzmanlara gore uyku arkadasi/baglanti nesnesi gereksiz ve riskli olarak dusunuluyor. Bazilari da bebegi rahatlatabilecegini soyluyor ama bana kalirsa (william sears da boyle soyluyor zaten) bebegi en rahatlatan uyku arkadasi meme:))) emerek uykuya dalmak bebeklerin daha derin ve huzurlu uyumalarini sagliyormus.