• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim için ilginç ve besleyici kahvaltı tarifi olan varmı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

monthaut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
1
0
36
Antalya
Kızlarr bebeğim 6 + 22 günlük.. Kahvaltı konusunda sıkıntı çekiyorum, nette çok fazla tarif yok hep aynı şeyler... Yardımcı olursanız sevinirim...

O yaşta bir bebeğin yiyeceği pek de fazla bir alternatif yok.Benim oğlum 15 aylık şimdi bile kısıtlı yediği şeyler.Biz ne yiyoruz ki kahvaltıda onlar ne yiyecek değişik en fazla sucuk salam veya börek falan yeriz.Sen de çok çok bulamaçın içine meyve katabilirsin.Ben her gün toz halinde ceviz katıyorum peynirine doktora sorup deneyebilirsin.

Kızlarr bebeğim 6 + 22 günlük.. Kahvaltı konusunda sıkıntı çekiyorum, nette çok fazla tarif yok hep aynı şeyler... Yardımcı olursanız sevinirim...

canım biz 7,5 aylık olduk hala kahvaltımız oturmadı daha. acele etme yavaş yavaş. ben ev de bebe bisküvüsü yapıyorum sabah kahvaltıda şöyle yapıyorum, sıcak suya ıhlamur koyup bekletiyorum, ıhlamuru içinden çıkarıp bebe bisküvisini ekliyorum, 1 kaşık dövülmüş ceviz, (çay kaşığı), 1 kaşık lor peyniri, elma yada armut rendesi koyuyorum. hepsini yemiyor bile ama zamanla artıyor. bazende ıhlamur yerine kuru kayısıyı haşlayıp rondodan geçiriyorum onu koyuyorum. haftada bir kaç kez yumurta sarısı ekliyorum..

Back