• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim için güneş kremi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hy_patia

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
2.969
5.174
398
İstanbul
arkadaşlar her şey almışım da bir güneş kremi almamışım. eee güneş çıkınca farkettim. acaba hangi markayı alsam. kullananlar bir fikir verebilir mi? bebekler için hangisi daha güvenli ve iyi...

evet canım 50 faktörlük.bir de sprey şeklinde olanından almanı tavsiye ederim çok daha kullanışı kolay oluyor.
bir de şöyle birşey duymuştum faktör ne kadar artarsa içerikteki kimyasal oran o kadar artıyormuş o yüzden çok yüksek faktörlü kullanmayın deniliyor.bu yaz ben 30 faktörlük alacağım kızıma.

marka ürünleri birkaç günlüğüne indirimde satan sitelerden birinde bahsettiğin spreyli 200 ml 32 liraya. sabah onu görmüştüm, herhalde onu alacağım.

Back