bebegim icin en guzel kiz ismi ne olabilir?

YogunGeciyor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
59
14
98
Bebegim icin ne cok klasik ne de cok modern olmuycak bir kiz ismi dusunuyorum ama henuz guzel bi' isim bulabilmis diilim..

Bebegim icin ne cok klasik ne de cok modern olmuycak bir kiz ismi dusunuyorum ama henuz guzel bi' isim bulabilmis diilim..

Öncelikle allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bende senin gibi düşünenlerdenim.Son zamanlarda okadar uyduruk isim duydumki şaşmamak elde değil..çokta klasik eski isimlerde olmamalı tabi..ben sana fikirlerimi söyleyeyim

Ayşem
Rüya
Eda
Cansu
Ayça
Aylin
Duru
Miray
Nilay

Bunlar benim sevdiklerim..Güzel meleğin için en güzel ismi koyacağından eminim..Sevgiyle....

Aminn.. seninde Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..
Isimler guzel bencede listede tutulabilir ama sende isim dusunuyosan miray konusunda seni vazgecirmek isterim; miray ic camasiri markasi..

canım ailenin çocuk üzerinde biliosundur isim hakkı var ona hem güzel hemde dini bi isim verilmesi biz ailelere farz . ben sana bi isim sölim ebrar :)

canım ailenin çocuk üzerinde biliosundur isim hakkı var ona hem güzel hemde dini bi isim verilmesi biz ailelere farz . ben sana bi isim sölim ebrar :)
Ebrar güzel isim fakt unisex bi'isim. Bu yüzden Ebrar ismini elemiştim..
Dini isim konusunda haklısın

Mina, Eftelya, Manolya, Sonya, Nil, Ada isimleri favorim hem değişik hem güzeller :))

duru,ada,güneş,eylül,delfin,ılgın,idil,ilay aklıma gelenler bunlar :)ama delfin ve ilay favorim :)

Bebegim icin ne cok klasik ne de cok modern olmuycak bir kiz ismi dusunuyorum ama henuz guzel bi' isim buladiilim..

Canim sayende bende yararlandim burdan bende kız bekliyorum tabi daha doktor pıtısini görmedi ama büyük ihtimalle kiz dedi bende madem kizin için isim onereyim
bade
Mira
Mısra

Nil,Ada,Nisan,Nehir,Mira,Asya,Sedef,Başak favorilerim sağlıklı güzel bir ömür diliyorum bebişinize

Arya : Operada şarkı, soylu
Mira : kuyruklu yıldız
Sidelya : Cennette açan çiçek

Benim kızım 6 aylık ismi Mihrimah bunu da düşünebilirsiniz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…