Adak da adadım Allah'ım gerçekleştirmeyi nasip etsin inşallah
Yok bakılmadi neden öyle dediniz
Ultrason sonuçları için öyle dediler kan ve emar ile netlik kazanacak sanırım.Netlestigi gibi yine yazarım inşallah.Sag olun Allah razı olsunYani tıpta böyle bir durum mu yokmuş bilinen bu sebeplede teşhis zorlaşıyor sanırım kan onlara yardımcı olacak.Sonuçlarınızı ne zaman alacaksınız. Lütfen bizide bilgilendirin. Rabbim size uzun uzun yıllar versin kızınızla elleriniz hiç ayrılmadan sağlık ve huzurla
Allah razı olsun1000 aldım.
kalan 7000
Rabbim Asya bebeğe şifalar versin anneciğine bağışlasın inşaAllah AMİN.
Merak ettim canım bebek çok küçük olduğu için kandaki değerler yüksek çıkmış ya o yüzden acaba sana da baktılar mi diyeYok bakılmadi neden öyle dediniz
CELLECELALUHU oku BOL BOL BENDE OKUYACAGİM. RABBİM SİFA VERSİN İNŞALLAH İYİ OLUR RABBİMİNN İZNİYLEMerhaba arkadaşlar 3 aylık bir bebeğim var.Rutin kontrol sırasında yumurtalık ve rahimde kist tarzı şeylere rastlandı.Yumurtalıklardakinin normal olduğunu ancak rahimde olana hiç rastlamadiklarini söylediler.Şu an araştırma aşamasındayız.Kan alındı kan değerlerinde ise kansere ait değerler yüksek çıktı.Karaciger ve böbrek ile ilgili bazı değerler de yüksek.Ancak emar ile kesin tanı konulabilir dendi.Sonuca 15-20 gün sonra ulaşabilecegiz maalesef.Gunler geçmek bilmiyor ölü gibiyim.Aklima buraya yazmak geldi.Hangi duaları okumalıyım ve sizden de ricam bebeğim için dua etmeniz.Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.Şu an Allah'a sığınmak ve tevekkül etmekten başka bir şey elimden gelmiyor.Tesekkur ederim
Yok benimle ilgili bir şey denilmedi henüzMerak ettim canım bebek çok küçük olduğu için kandaki değerler yüksek çıkmış ya o yüzden acaba sana da baktılar mi diye
Okuyacağım sağ olun dün ölü gibiydim sizler sayesinde içim bir huzur dolduCELLECELALUHU oku BOL BOL BENDE OKUYACAGİM. RABBİM SİFA VERSİN İNŞALLAH İYİ OLUR RABBİMİNN İZNİYLE
ALLAHİN İZNİYLE DAHADA HUZURLU OLUCAN RABBİM BEBEGİNİ KORUSUN İYİ DUŞUN İYİ OLACAK BENDE COK COK DUA EDECEGİM.Okuyacağım sağ olun dün ölü gibiydim sizler sayesinde içim bir huzur doldu
Allah safi ismiyle şifasını versin.Merhaba arkadaşlar 3 aylık bir bebeğim var.Rutin kontrol sırasında yumurtalık ve rahimde kist tarzı şeylere rastlandı.Yumurtalıklardakinin normal olduğunu ancak rahimde olana hiç rastlamadiklarini söylediler.Şu an araştırma aşamasındayız.Kan alındı kan değerlerinde ise kansere ait değerler yüksek çıktı.Karaciger ve böbrek ile ilgili bazı değerler de yüksek.Ancak emar ile kesin tanı konulabilir dendi.Sonuca 15-20 gün sonra ulaşabilecegiz maalesef.Gunler geçmek bilmiyor ölü gibiyim.Aklima buraya yazmak geldi.Hangi duaları okumalıyım ve sizden de ricam bebeğim için dua etmeniz.Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.Şu an Allah'a sığınmak ve tevekkül etmekten başka bir şey elimden gelmiyor.Tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?