- 23 Mart 2022
- 15.159
- 58.099
- 528
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim Şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah yavrunuza inşallah geçip gider hatırlamazsınız bileMerhaba arkadaşlar 3 aylık bir bebeğim var.Rutin kontrol sırasında yumurtalık ve rahimde kist tarzı şeylere rastlandı.Yumurtalıklardakinin normal olduğunu ancak rahimde olana hiç rastlamadiklarini söylediler.Şu an araştırma aşamasındayız.Kan alındı kan değerlerinde ise kansere ait değerler yüksek çıktı.Karaciger ve böbrek ile ilgili bazı değerler de yüksek.Ancak emar ile kesin tanı konulabilir dendi.Sonuca 15-20 gün sonra ulaşabilecegiz maalesef.Gunler geçmek bilmiyor ölü gibiyim.Aklima buraya yazmak geldi.Hangi duaları okumalıyım ve sizden de ricam bebeğim için dua etmeniz.Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.Şu an Allah'a sığınmak ve tevekkül etmekten başka bir şey elimden gelmiyor.Tesekkur ederim
Ne yazıp bulabilirim dualar bölümünü dualar yazdım ama bulamadım sanırım çok sağ olunRABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin evladınıza sonuçları tertemiz çıksın
Dualar bölümüne "Asya bebeğim için Ya Şafi C.c okuması " konu açarsanız etiket konusunda yardımcı oluruz.
" Dualarımız sizinle" bölümüne konu açabilirsinizNe yazıp bulabilirim dualar bölümünü dualar yazdım ama bulamadım sanırım çok sağ olun
Bu konuya etiket yapayım Mune hanım konunuzu dualar bölümüne taşır.Ne yazıp bulabilirim dualar bölümünü dualar yazdım ama bulamadım sanırım çok sağ olun
Merhaba arkadaşlar 3 aylık bir bebeğim var.Rutin kontrol sırasında yumurtalık ve rahimde kist tarzı şeylere rastlandı.Yumurtalıklardakinin normal olduğunu ancak rahimde olana hiç rastlamadiklarini söylediler.Şu an araştırma aşamasındayız.Kan alındı kan değerlerinde ise kansere ait değerler yüksek çıktı.Karaciger ve böbrek ile ilgili bazı değerler de yüksek.Ancak emar ile kesin tanı konulabilir dendi.Sonuca 15-20 gün sonra ulaşabilecegiz maalesef.Gunler geçmek bilmiyor ölü gibiyim.Aklima buraya yazmak geldi.Hangi duaları okumalıyım ve sizden de ricam bebeğim için dua etmeniz.Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.Şu an Allah'a sığınmak ve tevekkül etmekten başka bir şey elimden gelmiyor.Tesekkur ederim
1000 aldım1.000 aldım
Kalan 34.000
Allah razı olsun nasıl teşekkür etsem azBu konuya etiket yapayım Mune hanım konunuzu dualar bölümüne taşır.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim penyez83.Bu konuya etiket yapayım Mune hanım konunuzu dualar bölümüne taşır.