Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim İçin Burun damlasi yerine ne kullanabilirim?
Merhaba Bebeğim 7 aylık burun damlasini hiç sevmiyor. Yerine kullanabileceğim alternatif ne önerirsiniz? Reklamlarda gördüğümüz coldmix tarzı damlaları kullanan var mı acaba? Yorumlar için teşekkürler.
Merhaba Bebeğim 7 aylık burun damlasini hiç sevmiyor. Yerine kullanabileceğim alternatif ne önerirsiniz? Reklamlarda gördüğümüz coldmix tarzı damlaları kullanan var mı acaba? Yorumlar için teşekkürler.
Cold mix kullanmayın. Eğer bronşit veya benzeri bir duruma dönüşüyorsa tıkanıklık çok fena tersine çeviriyor. Serum fizyolojik harici birşey tavsiye edilmiyor. Papatya buharına tutabilirsiniz ama yanmasın diye biz yetişkinler gibi değilde papatyayı kaynatıp yatağına yakın buharı ona gidecek şekilde koyabilirsiniz.
Cold mix kullanmayın. Eğer bronşit veya benzeri bir duruma dönüşüyorsa tıkanıklık çok fena tersine çeviriyor. Serum fizyolojik harici birşey tavsiye edilmiyor. Papatya buharına tutabilirsiniz ama yanmasın diye biz yetişkinler gibi değilde papatyayı kaynatıp yatağına yakın buharı ona gidecek şekilde koyabilirsiniz.
Canım çok bi bilgim yok zararı nedir bilmiyorum uygula demiyorum kesinlikle ama benim bi arkadaşım bebisinin burnu tikaninca burun ucuna azcik viks tarzı bisey sürüyordu. Ufacık ama. Onun kokusuyla açılıyordu burnu
O tip damlalar bağımlılık yapıyor diyor herkes. Bebeğin için kullanacağın şeye bence çok daha özen göstermelisin. Bizimde problemimiz burun tıkanıklığı. Brunonun serum fizyoloji ve aspiratörü kullanıyoruz. Ancak bu şekilde baş ettik burun tıkanıklığı ile.
Biz de aynı problemi yaşıyorduk, arkadaşımın tavsiyesiyle Bruno aspiratör ve serum fizyolojiği beraber kullanmaya başladık. İkisi beraber oldukça etkili oluyor. Şimdi çok mutluyuz, size de tavsiye ederim.
Bebekler için özel üretilmiş organik viksler var. İçinde bebekler için zararlı olan mentol yok, onunuerine okaliptüs var. Onlardan kullanın. Doktorumuz bize böyle birşey önerdi. Topuklarına boynuna sürdük.