- 10 Aralık 2022
- 2.718
- 1.427
-
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Yarın sabahtan belli olacak her şey aslında çok umutsuzum ama diyorum ki her şeyi yaptım elimden gelen, beni hiç tanımayan insanlar bile bir şekilde yavruma duasını iyi dileklerini ulaştırdı insallah Allahım hüsrana uğratmasın yarın insallah güzel haberler veririmCanım benim çok tatlısın, güzel haberlerini bizimle de paylaşsakin ol güzel olacak inş herşey
Tevekkül zamanı, rabbim dualarımızı duydu inşYarın sabahtan belli olacak her şey aslında çok umutsuzum ama diyorum ki her şeyi yaptım elimden gelen, beni hiç tanımayan insanlar bile bir şekilde yavruma duasını iyi dileklerini ulaştırdı insallah Allahım hüsrana uğratmasın yarın insallah güzel haberler veririmAllah hepinizden razı olsun sevdiklerinizle sağlıkla sınanmayın insallah amin
Allah kucağını doldursun okudum rabbim kabul-ü makbul eylesin.Bitti BİTTİ ayyy Allah cümlenizden razı olsun yavrumu bana bağışlasın sizin de 2 cihanda derdiniz kederiz olmasın Allah evlatlarınızdan güldürsün aminnn
Canım naptın belli oldumu bize hayırlı haberler ver inşallahYarın sabahtan belli olacak her şey aslında çok umutsuzum ama diyorum ki her şeyi yaptım elimden gelen, beni hiç tanımayan insanlar bile bir şekilde yavruma duasını iyi dileklerini ulaştırdı insallah Allahım hüsrana uğratmasın yarın insallah güzel haberler veririmAllah hepinizden razı olsun sevdiklerinizle sağlıkla sınanmayın insallah amin
Bugün kontrol var 3.5 saatte çıkıyormuş sonuç başka laboratuvara gidiyormuş hastaneden onu bekliyorum insallah doktor sonrasında bilgi verecekCanım naptın belli oldumu bize hayırlı haberler ver inşallah
Allahim hayirla sonuclandirsin insallahDostlarım beta çıktı en son 380 di 250 ye düşmüş
Doktorum cumartesi kontrol edelim diye dedi Allahtan umut kesilmez dua edelim dedi soranların bilgisine Allah razı olsun hepinizden
Rabbim her şeyin en hayırlısını bilir üzülme bitanem olmasa bile nefes aldıkca umt hep varDostlarım beta çıktı en son 380 di 250 ye düşmüş
Doktorum cumartesi kontrol edelim diye dedi Allahtan umut kesilmez dua edelim dedi soranların bilgisine Allah razı olsun hepinizden
Benim de değerler düşük seyretti 335 2gun sonra 511 çıktı 2gun sonra 680 çıktı dış gebelik dedi yarın muaneye çağırdı ağrın sizin nasıl kanaman filan bende kanama leke yok ama 2gece çok şiddetli karın ağrısı böbrege ve bele vuran ağrı yaşadım 2 saat çektim doktor yarına çağırdı sağlıksız belkide dış gebelik mi gerçekten ondan soruyorumKimyasal gebelik geciriyorum ve bebeğimi kaybediyorum doktor bir ihtimal diş gebelik olabilir diyor korkuyor bugün yine kan vereceğim istediği gibi düşmüşse kimyasal gebelikte karar kılacak
24 Mart 99Benim de değerler düşük seyretti 335 2gun sonra 511 çıktı 2gun sonra 680 çıktı dış gebelik dedi yarın muaneye çağırdı ağrın sizin nasıl kanaman filan bende kanama leke yok ama 2gece çok şiddetli karın ağrısı böbrege ve bele vuran ağrı yaşadım 2 saat çektim doktor yarına çağırdı sağlıksız belkide dış gebelik mi gerçekten ondan soruyorum
Hiç bilmiyorum ki doktorun ne diyor24 Mart 99
27 Mart 200
29 Mart 242
31 Mart 385
5 Nisan 250
8 Nisan 220
11 Nisan 120
18 Nisan 303
Su an böyle anlamadım bu isi
Yarın gideceğimHiç bilmiyorum ki doktorun ne diyor
Bende yarın gidiyorum banada sağlıksız yada dış gebelik dedi doktorYarın gideceğim